2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 28 پست
میفهممت درک میکنم منم مشابهش واسم اتفاق افتاده یه پرواز روح کوچیک بوده چیزی نیس🖐🏼

روحم شبا می‌ره ولگردی🤣

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
نه موقع برگشتمم هوشیار بودم...فقط نمی‌دونم از کجا برگشتم،😅

آخه ببین

مثلا من خواب میبینم تکه آخرش میام میشینم 

نشستن همانا و از خواب بیدار شدنم همانا

تو ی لحظه اتفاق می‌افته

زیاد اینطور شدم

اما برا شما شاید پرواز روح توی بیداری بوده ن خواب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روحم شبا می‌ره ولگردی🤣

از منو بزور میبرن ولگردی🤧😓😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

از منو بزور میبرن ولگردی🤧😓😂

آخه بار اولم نیست...قبلا هم شده مثلا نصف شب پاشدم برم بیرون ولی ترسیدم برگشتم تو رختخوابم...یا نصف شب رفتم تو زمین خالیای اطراف خونمون دوتا سگ منو میدیدن

آخه بار اولم نیست...قبلا هم شده مثلا نصف شب پاشدم برم بیرون ولی ترسیدم برگشتم تو رختخوابم...یا نصف ش ...

پس میتونی راحت روحت رو کنترل کنی.

اگ یکم تمرین کنی میتونی خودت پروازروح انجام بدی یا هرجا ک بخوای بری بااختیارخودت ولی ریسکه

چه جالب و ترسناک🥴

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

پس میتونی راحت روحت رو کنترل کنی. اگ یکم تمرین کنی میتونی خودت پروازروح انجام بدی یا هرجا ک بخوای ب ...

نه میترسم...میترسم موجودات عجیب ببینم

چه جور

نمیدونم کی هستن

چند بارشده ک موقع خواب دو نفر(دقیق میفهمم دونفرند) میان روحمو ازتنم میکشن بیرون و تا یه محدوده ای منو میکشونن با خودشون میخوان ببرن ،کنترل روحمو بدست میگیرن و بعد ولم میکنن و من برمیگردم به جسمم.

نه میترسم...میترسم موجودات عجیب ببینم

دقیقا همینطوره

اینش ترسناکه

نمیدونم کی هستن چند بارشده ک موقع خواب دو نفر(دقیق میفهمم دونفرند) میان روحمو ازتنم میکشن بیرون و ت ...

این بختکه فکر میکنم...منم زیاد اینجور میشم...به زوووور می‌خوان منو از تنم بیرون بکشن

این بختکه فکر میکنم...منم زیاد اینجور میشم...به زوووور می‌خوان منو از تنم بیرون بکشن

ن بختک رو هم تجربشو دارم

توی جسمت هستی واذیت میشی

ولی این فرق داره من قشنگ میفهمم روحمم

ساعت رو میبینم،جسممو میبینم،خونوادمو ک خوابیدند میبینم...

ن بختک رو هم تجربشو دارم توی جسمت هستی واذیت میشی ولی این فرق داره من قشنگ میفهمم روحمم ساعت رو م ...

آره منم اینجور شدم...به بدبختی برگشتم...نمی‌تونستم وارد جسمم بشم