2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب

350 بازدید | 28 پست

چند شب پیش موقع سحر پاشدم اومدم توی رخت خوابم (ببخشید فکر کردم رفتم دستشویی)اما افتاد یادم که اصلا نرفتم دستشویی!! من که قبلش داشتم خواب می‌دیدم...پس از کجا برگشتم تو رختخوابم؟؟؟ فهمیدم  این روحم  بود که برگشت به جسمم و همون لحظه بیدار شدم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

مغزم رگ ب رگ شد :/

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مغزم رگ ب رگ شد :/

چرا؟،😅 خب همش فکر کردم از کجا برگشتم تو رختخوابم؟،🤔 حتما روحم بوده دیگه...چون تا برگشتم بیدار شدم

چرا؟،😅 خب همش فکر کردم از کجا برگشتم تو رختخوابم؟،🤔 حتما روحم بوده دیگه...چون تا برگشتم بیدار شدم

خواب ندیدی؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

نفهمیدم تو جمله اول میگی خودت پا شدی رفتی تو رختخواب بعد میگی من چجوری رفتم تو رختخواب؟یکم واضح تر ت ...

از یه جایی برگشتم تو رخت خوابم...بعد بیدار شدم...فهمیدم روحم بوده برگشته

خواب ندیدی؟

نهههه...تا چند لحظه اول فکر کردم از دسشویی برگشتم...بعد فهمیدم اصلا نرفتم دسشویی...یهو خودمم ترسیدم گفتم از کجا برگشتم🙄

نهههه...تا چند لحظه اول فکر کردم از دسشویی برگشتم...بعد فهمیدم اصلا نرفتم دسشویی...یهو خودمم ترسیدم ...

میفهممت درک میکنم

منم مشابهش واسم اتفاق افتاده

یه پرواز روح کوچیک بوده چیزی نیس🖐🏼