2777
2789
عنوان

علائم سقط

3496 بازدید | 27 پست

دوستان تورو خدا اگه میدونید بگید من یکم آروم بشم،دیشب دل دردو کمر درد شدید داشتم با دستمال خودمو پاک کردم دستمال خونی شد رفتم بیمارستان،گفتن علائم سقطه اگه به خونریزی بیوفتی ولی من دیگه خون ندیدم فقط لکه قهوه ای میبینم ولی درد دارم دکترمم میگه ۲روز تحمل کن ببینیم سقطه یا نه،چون پنج هفتم و تازه رفتم سونو دیگه نفرستاد سونو گفت چند روز صبر کن گفت اگه سقط باشه خونریزی هم زیاد میشه هم لخته خون میشه ولی من فقط یبار خون دیدم ولی درد دارم ممکنه بچه بمونه؟؟ تورو خدا اگه تجربه دارین بگین

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله خدا برات نگه داره.ولی من بدون هیچ علاعمی فقط اندازه تار ابرو خون دیدم و ۱۸هفته سقط شد   ...

وای خدا کنه بمونه دارم دق میکنم اخه علائم بارداریم هنوز هست

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
عزیزم فقط باید صبر کنی چون اوایل هست  در خطری با این علائم..انشاالله مشکلی پیش نمیاد

دکترم گفت تو خطری استراحت کن...ایشالا چیزی نشه اخه علائم بارداریم هنوز هست😭😭😭

سقط به اختیار کردید با قرص؟

نه من غلط کنم ۱سالو نیمه چشم انتظار بودم😭

دکترم گفت تو خطری استراحت کن...ایشالا چیزی نشه اخه علائم بارداریم هنوز هست😭😭😭

گلم خیلی ها رو دیدم که این علامت ها رو داشتن ولی به مرور رفع شده و خداروشکر مونده براشون..امیدوارم برای شما هم رفع بشه

پوچه فک کنم دردداری دگ سقط میخادبشه منم همینطوربودم کوتاژشدم

عزیزم شما اون سری هم گفتی پوچه ولی من بتام ۱۳۴۰ بود و دکتر گفت خیلی خوب داره میره بالا...الانم هنوز علائم دارم اگه سقط بشه که علائم ندارم درسته؟

گلم خیلی ها رو دیدم که این علامت ها رو داشتن ولی به مرور رفع شده و خداروشکر مونده براشون..امیدوارم ب ...

مرسی عزیز دلم ایشالا

همونطور که دکتر گفت صبر کن دو سه روز.من هشت هفتع سقط شد بچم

علائمتو میگی گلم؟ خونریزیت زیاد بود؟ علائم بارداریت تا کی بود؟

برات صلوات فرستادم ان شاالله بمونه برات اگه صلاحت هست گلم .. توکل ون به خدا فقط ...

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم تو تاپیک دعا و... داره برای حفظ جنین میخوای بخون 

واگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر 

فقط ریسک نکن تو خوردن چیزی اگه میترسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡