2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خوبه غیرانتفاعی فقط یکم معلم هاش بیخیال ن .گیر نمیدن به درس خوندن یا نخوندن بچه ها 

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

دو تا دختر دارم

دو تا مدرسه مختلف

از یکی راضی ام از یکی نه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

پیش دبستانی راصشبم 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

دخترمن کلاس اوله خوبه بیشتربابازی وشعره واینکه عزت نفس بچه راداغون نمیکنن خیلی اخترام میذارن والبته درکنارش سختگیری تودرس هم دارن فعالیت اضافه براعیدپیک بهاری بهشون دارن که بنظرم خیلی خوب بوده که یادشون نره

خدایاسپاس گذارم  
بله خوبه غیرانتفاعی فقط یکم معلم هاش بیخیال ن .گیر نمیدن به درس خوندن یا نخوندن بچه ها 

ی جا پیدا کردم میگن سخت گیرانه  هستن شما تهرانی؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
دخترمن کلاس اوله خوبه بیشتربابازی وشعره واینکه عزت نفس بچه راداغون نمیکنن خیلی اخترام میذارن والبته ...

شما تهرانید؟

کدوم منطقه و مدرسه لطفا میگید

منطقه ۱۱ مدرسه علوی خ جمهوری سال اوله گذاشتمش فعلا کع راضی ام تو تهران مدرسه خوب کم پیدا میشه جاریم معرف بود تعریف معلما و کادرش رو کرد توکل بخدا نوشتمش اما راضی ام درضمن بچه خودش باید درسخون باشه اما محیط هم مهمه

سال اول دبستان تو مدرسه دولتی بود بیچاره شدیم دیگه کلا گذاشتمش غیرانتفاعی برای درسش هزینه میکنیم چون مهمه ازش توقع هم داریم که بخونه فعلا که بد نیست

منطقه ۱۱ مدرسه علوی خ جمهوری سال اوله گذاشتمش فعلا کع راضی ام تو تهران مدرسه خوب کم پیدا میشه جاریم ...

برای منم خیلی مهمه اما به ما دوره میتونی از جاریت بپرسی تو منطقه ۱۶  پسرانه چیزی میشناسه؟