2777
2789
عنوان

پایین شهر میشینم و عذاب میکشم🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4615 بازدید | 47 پست

عزیز به پایین شهر و بالاشهر نیس

کسی که فرهنگ خانوادگیش پایین باشه اینطوره

من منطقه متوسط شهر زندگی میکنم

اینجا ندیدم دربیان بیرون سبزی پاک کنن یا هویج رنده کنن

پس به فرهنگ خانوادگی طرف برمیگرده نه منطقه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی خواهر تنها نیستی به مولا 😐 جای ما باشی خودت رو دار میزنی انگار تگزاس هرروز دعوا و قمه کشی و برن بزن 

بچه 10 11 ساله هم با خودش چاقو حمل میکنه 😑تازه ما جای خوب محله هستیم جای دیگه اش بدتر از تگزاس 😑🤦🏻‍♀️

بنظرم هرچقدم پایین شهر باشه بایدددد رعایت کنن در بدترین حالت باید بترسونیدشون😅

سلیطه ان همشون میگیرن موهامو میکنن از سرم چی بگم😂💔

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
ولی تو بالاشهر از این خبرا نیست لاقل جلو درمون نمیشینن وقتیم بخواییم بریم خونمون زورشون بیاد با. سنش ...

اره خب بخدا قصدم اذیت کردن شما نیست ولی خب ما همسایه هامون درسته دم در نمیشینن اما شبا صدای موزیکشون رفتو آمدای پر سرو صداشون خیلی اذیت می‌کنه نصف شبا اصلا مراعات بقیه نمیکنن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

هعی خواهر تنها نیستی به مولا 😐 جای ما باشی خودت رو دار میزنی انگار تگزاس هرروز دعوا و قمه کشی و برن ...

وای شب عید اینجا خون بود زمین قم. ه کشی میکردن دیگه نگم برات 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
هعی خواهر تنها نیستی به مولا 😐 جای ما باشی خودت رو دار میزنی انگار تگزاس هرروز دعوا و قمه کشی و برن ...

احیانا کرج یا تهران نیستید😂؟

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

والا ما پدر و مادرم و مادرشوهر پدرشوهرم و ...مهمان هامون از شهر دیگ اومده بودن واسه عید شبا نمیزاشتن بخوابیم ما ک نمی‌گیم تفریح نکنند اصلا ب ما چه ولی ما خیلی اذیت شدیم تا اینکه یکی از همسایه هامون زنگ زد پلیس

واسه این میگم بی فرهنگی و همسایه های بد پایین یا بالا نمیشناسن