2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایش با این درد بازم دوران پریود رو دوس دارم😂هر چی بگم شوهرم گوش میده هرچی بگم میخره   غرغر کنم ناراحت نمیشه خیلی هوامو داره میبره بیرون دور میده نمیذاره بلند بشم از تخت میگه فقط استراحت😂 حال میده 

خدایش با این درد بازم دوران پریود رو دوس دارم😂هر چی بگم شوهرم گوش میده هرچی بگم میخره   غرغر ک ...

😂گلدن تایم

به نام خدای رنگین کمان:) بارون اومد و یادم داد^ بچه ها نخندینا! یلدا:) 
😂گلدن تایم

😂😂خیلی خوبه اصلا دوس دارم همش پریود بشم 

میدونی من آمپول زدم پریود شدم آمپول هم بزنی معمولا ششتا هفت روز طول میکشه پریود بشی از روز سوم 😂😂ادا در میاوردم  که مریضم انقد نازم نازم میکشید امشبم که پنجشنبهد

رو  شب خیلی حساب میکرد بچه خورد تو ذوقش😅 

ی ساعت مونده ب اذان احساس میکنم دارم پریود میشم دل درد دارم.موعد پریودمم هست،دعا کنید بعد افطار شم ن ...

من ده دقیقه مونده به افطار پریود شدم😩😑😑😑

تاحالا شده وقتی خوشحالی سرتو بگیری بالا بگی خدایا شکرت..؟! ️ 

وای من پریودیم خیلی بده از ۳ روز قبلش درد دارم وعصابم همش خورده خود به خود میشینم گریه میکنم .بعد که بشم مثانه درد.شکم درد .کمر درد.دل درد.سرگیجه.حالت تهوع.پاهام که حس میکنم میخوان فلج بشن.کلیه درد.باهمه اینا هم باید برم سرکار وتظاهر کنم حالم خوبه....

.....کاش به جای این همه باشگاه زیبایی اندام یه باشگاه زیبایی افکار هم داشتیم مشکل امروز ما اندام ها نیستن افکارها هستن!...