2821
2789
فشار اقتصادی ؛بیکاری؛سربازی؛درامد کم ؛قور قورای خانم و مامانش ؛ آخری یه ذره زیاد🥲

خانما که بیشتر تو این موراد درد میکشن همون فشار اقتصادی آقایون خودشونو خالی میکننن حتی فحش هم میدن اما زنان اکثر موادر سکوت میکنن مردا که بیشتر قور قور میکنن اعصاب خانما رو میگرن خودرای ان جامعه ای که مردسالار پشتشونه اکثرا حق و حقوق ها برای مرداست همون مهریه و همش میگن ما باید مهریه بدیم یا نمیدن یا اگه اگر هم بدن زنه خوب زجر کش میکنن البته هرانسانی فارغ از جنسیتی که داره  درد میکشه از لحاظ روحی اما همونا بعضا دست خودمونو با انتخاب های خودمونه اما پریودی چیزی نیست که یه زن انتخابش کرده باشه این درد از همون خلقت  برای زنان بوده یا همون بارداری میدونید چقدر به بدن یه زن آسیب میرسونه آخرش هم تمامی  اختیارات اون بچه دست پدرشه 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
خانما که بیشتر تو این موراد درد میکشن همون فشار اقتصادی آقایون خودشونو خالی میکننن حتی فحش هم میدن ا ...

نه عزیزم الان فشار روی مرداس باید شکم خانوم بچش سیر کنه نزاره کمبود داشته باشه و خیلی چیزای دیگه 

راستی مردام پریود میشن 

البته پریود اخلاقی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه بار پریود بودم کراش ام فهمید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقت کردی تو جهان همه چیز بی نهایت؟مثل تعداد ستاره ها یا وسعت جهان یا بی نهایت بودن اعداد و همینطور علاقه من به تو
فک کن با اون حالت ۶ صب پا شی بری مدرسه غر غرای معلمم گوش میدی تازه نمیتونی یکم خودتو جمع کنی از درد ...

معلم که صد تا غر میزنه از اون یکی کلاس ها یاد بگیرید حرف نزنید فلانی درست بشین دختر من انقدر با ادب تازه شما ها درس هم نمی خوانید!

زنگ تفریح ام که بچه ها: چرا غش کردی؟چته؟از اون طرف ناظم میاد میگه:هوا خوبه بیاید برید حیاط!توی حیاط نشستم روی پله دارم از درد میمیرم یکی میاد میگه بیا بریم بازی کنیم اخه مگه ما بچه ایم؟یکی ام میگه ساعت چنده؟ توی کلاس هم که هنوز معلم نیومده  بچه ها وسایل هاتو برمی‌دارند فرار میکنند و تو ام فقط میتونی فحش بدی بهشون!کلا بچه های کلاسمون خیلی بی جنبه هستن

دقت کردی تو جهان همه چیز بی نهایت؟مثل تعداد ستاره ها یا وسعت جهان یا بی نهایت بودن اعداد و همینطور علاقه من به تو
من یه بار پریود بودم کراش ام فهمید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خوبه ک

برا من نشتی داده بود دید اومد مستقیم گف :ببین یچی میگم ناراحت نشو فک کنم پریودیت نشتی داده شلوارت خونیه

من آب شدم رفتم ته زمین🤣🤣

خوبه ک برا من نشتی داده بود دید اومد مستقیم گف :ببین یچی میگم ناراحت نشو فک کنم پریودیت نشتی داده ش ...

😂😂😂😂

ما توی کلاس زبان هم کلاسیم  الان دیگه زیاد خوشم نمیاد ازش ولی لعنتی یه جور خوشگله که حتی پسرا ام دوستش دارن 

بعد یه بار خودکارم افتاد زمین امدم برش دارم حواسم نبود خم که شدم نوار از روی لباسم معلوم شدش بعد فهمیدم که داشت منو نگاه میکرد فهمیدش

😂😂😂😂 ما توی کلاس زبان هم کلاسیم  الان دیگه زیاد خوشم نمیاد ازش ولی لعنتی یه جور خوشگله که ...

جررررررررر

من به چوخ رفته بودم تا چنسال خجالت میکشیدم ولی خب الان شوهرمه قشنگ آمار پریود هامو داره ماشالله 🤣🤣

سلام من ۱۵ سالمه تازه دارم پریود میشم میشه یه اطلاعاتی دربارش بهم بدید های ازش نمیدونم فقط میدم در این دوران رحم خونریزی میکنه درضمن من هیج دردی هم ندارم فقط ازم خون میره و اخلاقم هم گند میشه لطفا کمکم کنیدر

سلام من ۱۵ سالمه تازه دارم پریود میشم میشه یه اطلاعاتی دربارش بهم بدید های ازش نمیدونم فقط میدم در ا ...

ببین این طبیعه هر ماه میشی بعضی ها دوره اشون 7 روزه هس و بعضی ها 3 روزه بعد چند وقت دستت میاد هر سوالی داره بپرص جواب میدم ولی بهتره با مامانت یا خواهرت یه خانمی ک بخش نزدیکی صحبت کنی 

به نام خدای رنگین کمان:) بارون اومد و یادم داد^ بچه ها نخندینا! یلدا:) 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792