2777
2789

یه جایی مشغول به کار بودم،تماااام مسئولیت و وظایف اونجارو من انجام میدادم ینی همشوها 

بعد مسئول اونجا بوسیله من ماهی 50,100,200 متغییر میزد به جیب ،کاری به ایناش ندارم 

دیروزصبح از در اومده تو به من میگه یچیز میخوام بهت بگم ،میگم چی؟ میگه تو بعنوان یه کارمند موظفی وقتی من از در میام تو از جات بلند بشی وظیفته حتی اگه من کوچیکتراز توام بودم  چون من رئیستم باید بلند بشی 

منو میگی لال شدم 

امروز باز درومده بهم میگه چرا ماشینتو اینجا پارک کردی ببر پایینتر پارک کن 

رسما فکرکرده من برده اونم چون کارمند اونجام جالبه اصلانم سواد نداره 

بعد بهم میگه حقوق امسال برات ۶ در نظر گرفتم برا من که کلا اونجارو میچرخوندم براش حقوق پارسال رو میخواد بده 

ینی فقققط واگذارش کردم به خدا و بس اشکام بند نمیاد  

اون واقعا ریسته؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فردا دیگه نمیرم  کسی نبود غیر من خودم تمااام کارای اونجارو انجام میدادم

یبار باهاش بشین کاملا صحبت کن بگو ناراحتیتو بعدا بگو دیگه نمیای،شاید تجدید نظر کرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چی ؟ بابا بنده خدا کار پیدا نمیشه

خفت و خاری و تحمل کنم صبح به صبح بچمو بکشم از خواب بیدار کنم عین سگ کار کنم اخمو تخم خانومو تحمل کنم اخرش برا ۶ تومن؟پایه حقوق ۸ حداقل ،اونوقت من که حمالی اونو میکنم ... 

جدا از پول حرفاش گرون برام تمون شد 

یسری بهم میگفت دفترو تی و جارو بکش 

یبار باهاش بشین کاملا صحبت کن بگو ناراحتیتو بعدا بگو دیگه نمیای،شاید تجدید نظر کرد

امروز بهش گفتم دیگه 

بهش برخورد میگه چرا میگی بهم بی احترامی کردی 

خیلی مفصله فقط انقدر ادم ادم به بی شرفی و پررویی این ندیدم من