بچه ها 19سالمه و بچه طلاقم با مادرم تنها زندگی میکنیم داداشام پیش بابام هستن و میونه خوبی باهاشون نداریم و خلاصه دستفروشم خداروشکر روزا روزمون در میاد یه خاستگار برام اومد محل کارم بودولی فهمیدیم ک بابا منو واس کار میخاد و بابا خاستگار چشم رو مادرم داشت این هیچی ی خاستگار دیگم دوست مادرم معرفی کرده که پسر داییش میشه و میگه ملک دارن اونا سمت تربت جامه و من مشهد اینجوری که بوش میاد فقد برای بشور بسابه نمیدونم بخاطر شرایطم خاستگار خوب ندارم😔
تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه...پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه...پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
شرایط تو مگه چشه؟چون بچه طلاقی؟این که عیب نیست.اصلا طرف اگه بخواد بخاطر این چیزا نیاد،میخوام صد سال سیاه نیاد.تو الان رو پای خودت وایسادی داری با مادرت زندگی میکنی خداروشکر زندگیتون رواله.خیلی راحت خاستگار هایی که فاقد شرایط لازم بودن برات رو رد کن.ایشالا که یکی پیدا بشه هم شرایطی داشته باشه که بتونه خوشبختت کنه و هم عاشق هم باشین