2777
2789
عنوان

خاستگار

188 بازدید | 15 پست

بچه ها 19سالمه و بچه طلاقم با مادرم تنها زندگی می‌کنیم داداشام پیش بابام هستن و میونه خوبی باهاشون نداریم و خلاصه دستفروشم خداروشکر روزا روزمون در میاد یه خاستگار برام اومد محل کارم بودولی فهمیدیم ک بابا منو واس کار میخاد و بابا خاستگار چشم رو مادرم داشت این هیچی ی خاستگار دیگم دوست مادرم معرفی کرده که پسر داییش میشه و میگه ملک دارن اونا سمت تربت جامه و من مشهد اینجوری که بوش میاد فقد برای بشور بسابه نمیدونم بخاطر شرایطم خاستگار خوب ندارم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان این رو گزارش می‌زنید ببخشید استارتر 🥺🥺

چرااا

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
هیچی اون چیزی که میخواستم نشد😭😭

حتما به صلاحت نبوده

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
حق داری ولی کم نیار تلاش کن انشالله همه چی بهتر میشه

من تو کارا خونه خیلی تنبلم مامانم اومد فامیلامون مسائل زد گفتم حالا تو برو یکی از فامیلا بیار سر بساط من کاسبی کنه دلم بدجور پره😔

شرایط تو مگه چشه؟چون بچه طلاقی؟این که عیب نیست.اصلا طرف اگه بخواد بخاطر این چیزا نیاد،میخوام صد سال سیاه نیاد.تو الان رو پای خودت وایسادی داری با مادرت زندگی میکنی خداروشکر زندگیتون رواله.خیلی راحت خاستگار هایی که فاقد شرایط لازم بودن برات رو رد کن.ایشالا که یکی پیدا بشه هم شرایطی داشته باشه که بتونه خوشبختت کنه و هم عاشق هم باشین