2777
2789

شوهرم دیشب خواست ب یکی دروغ بگه  گفت بگم پول دکتر بچه شده ۲۰ میلیون حالا امروز بردم دندون پزشکی دکتر گفت ۲۰ تومن میشه میگم کار خدارو ببینا آخرم واقعا بیست تومن پول دکتر شد

ماهم هرچی بد میگیم سرمون میاد

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلمات انرژی دارن

افکار و کلماتی که برزبان جاری میشه اتفاقاتمونو رقم میزنه

کتاب ۴اثرفلورانس روبخونید.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

حالا جالبش اینه این چیزای منفی فورا و آنی اتفاق میفتن ولی اگه تا صبح میگفتی بیست میلیون گیرمون میاد نمیومد که!!!!!

اما جیزای منفی پشت دروایسادن   

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

مامان بزرگم همیشه می گفت قشنگ صحبت کنید چون بعضی لحظه ها حرف ها واقعی میشه 

نمی دونم حرفش درسته یا نه ولی خوبیش اینه باعث میشه حرف های منفی نزنیم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اره واقعا من شوهرم از اول همش انرژی مثبت بود یعنی خداهمه کاراشو جفت و چور میکنه 

اون موقع هی میگفتیم وای سربازیش کجا میوفته میگفت من مطمئنم جایه خوب شانس فامیلشون زئیس ی جایی شد  یهو کارشو راه انداخت ی سربازی کوتاه مدت شاهانه ای رفت 

کارای ازدواجمون میگفتیم مکل پیش نیاد 

خونه اش رو اول ازدواج میخواست بازسازی کنه دست مستاجر خرابش کرده بود با مبلغ کم با وام ازدواج انجام داد تازه کلیم ازش اضافه موند با همون برام ی عزوسی خیلی خوب گرفت 

و باباشم کلی کمک کرد که عروسی خوب تری بگیریم 

توی چند تا معامله سود کرد طلاهای عروسی خلاصه همه چی تا بچه دارشدن و کار و هر حرکتییییی 

با انرژی مثبتتتتتتت رفت و موفق شد واقعا منم ازش یاد گرفتم 

بعد مچردی همش فامیلا بهم ترس القا میکردن 

واقعا منم معتقدم بهش 

آدما چیزهای منفی رو زود جذب میکنن تا مثبت.اخه ته دلت به خودت میگی کجا من پولدار میشم با اینکه هزار مرتبه تکرار میکنیااا ولی اون ته دلت ی چی دیگه میگه و همینه که خنثی میکنه .ولی فکرای منفی زود ته دلت نقش میشه و هی میگی نکنه اتفاق بیوفته و در آخرش همون منفی میشه

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم
حالا جالبش اینه این چیزای منفی فورا و آنی اتفاق میفتن ولی اگه تا صبح میگفتی بیست میلیون گیرمون میاد ...

دلیلش اینکه که ما به اینکه اتفاق بدبیفته برامون بیشترباورداریم

تااتفاقای خوب..

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

همسایه مون پسرش سرباز بود مادرشو اذیت کرده بود اونم نفرینش کرد گفت الهی بری زیر تریلی جسدتو با خاک انداز برام بیارن... به شب نکشید همین اتفاق افتاد بنده خدا رفته بود زیر هیجده چرخ چنان با اسفالت یکی شده بود که جسدشو با بیل جمع کردن