2777
2789
عنوان

نزاشتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6076 بازدید | 84 پست
منم اول اینطور بود دیدم دیگه خیلی پرو شده  اما الان دیگه عادتش دادم توهم عادتش بده مثلا بگو بس ...

همین کارو میکنم

عمدا یبار زنگ میزنم گوشیو وسطای حرف قط میکنم میگم شارژم تموم شده، بعد دیگ زنگ نمیزنم ک اون برام شارژ بفرستع

بلده برا مادرش ۳۰ تومن ۳۰ تومن شارژ بفرسته اما پا من ک میرسه پول نداره

همون موقع اس بده،خیلی که هی دورش بری فک میکنه چخبره پیشش؟ه وقت خودش زنگ زد و پیام داد مهربون و گرم ب ...

واقعا همینطوره من به مدت انقدر پیگیر بودم دیدم تشکری درکار نیست تو شوخی هم بهم میگفت کنه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم عادتش دادم شارژ و اینا بابام بگیره برام  اونم عادت کرده اصن هروقت شارژم تموم میشه &nbs ...

دیگه نگیر بگو بابام که با جون و دل میده ولی خودم دیگه سختمه و خجالت میکشم حس میکنم غرور تو زیر سوال میره وقتی میگیرم از بابام دلم نمیخواد غرورت بشکنه آخه من زن توام یکساله

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
همون موقع اس بده،خیلی که هی دورش بری فک میکنه چخبره پیشش؟ه وقت خودش زنگ زد و پیام داد مهربون و گرم ب ...

اره خاهر باور کن از اینجا دارم سیاست و  یاد میگیرم خودم اصن سیاست ندارم

من قصدم این بود ی ساعت دیگ باز زنگ بزنم ک واقها شاید اصن بدش بیاد تند تند ب پرو پاش بپیچم

ولی ب قولِ تو سره همن ساعت  ک میدونم میرسه ی پیام میدم ک رسیدی یا ن

اینطوری دیگ منم خیلی اویزون ب نظر نمیام

بنظرت تو روز ، روزی چن بار زنگ بزنم بهش یا پیام بدم؟

عاشقانه و ابنا براس بفرسم یا بزارم اون بفرسته؟

واقعا همینطوره من به مدت انقدر پیگیر بودم دیدم تشکری درکار نیست تو شوخی هم بهم میگفت کنه😐

کلا انگار وظیفه آدم میشه من الان اگه زنگ نزنم اصلا زنگ نمیزنه خیلی دلم میشکنه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

وای این خیلی بده

من بهم کَنه نمیگه ولی کلاا بعضی وقتا خودم حس میکنم زیادی پاپیچشم و قشنگ‌از لحنِ صحبتش مشخصه ولی دیگه نمیخام باشم و  میخام اون پیگیرم باشه

اره خاهر باور کن از اینجا دارم سیاست و  یاد میگیرم خودم اصن سیاست ندارم من قصدم این بود ی ساعت ...

هر ۵ باری که اون زنگ زد ی بار بزن هر وقت پیام داد جوابشو بده اگه پیام عاشقانه داد عاشقانه بده اگه معمولی معمولی

کلا انگار وظیفه آدم میشه من الان اگه زنگ نزنم اصلا زنگ نمیزنه خیلی دلم میشکنه

باور کن منم اگه نزنم شاید بزاره شبش ی زنگ ساده بزنه

دیگ اینجوری نیی دم ب دیقه زنگم بزنه

منم میگم نکنه اینطوری ازم دور و سرد شه

هر ۵ باری که اون زنگ زد ی بار بزن هر وقت پیام داد جوابشو بده اگه پیام عاشقانه داد عاشقانه بده اگه مع ...

من دیگه خیلی بهش محبت میکنم هاری گرفته

کلا انگار امروزم وظیفم بوده براش خوراکی بزارم

باور کن منم اگه نزنم شاید بزاره شبش ی زنگ ساده بزنه دیگ اینجوری نیی دم ب دیقه زنگم بزنه منم میگم ن ...

من تو عقد خیلی زنگ میزد خودم از بس زنگ زدم بد عادتش کردم

همین کارو میکنم عمدا یبار زنگ میزنم گوشیو وسطای حرف قط میکنم میگم شارژم تموم شده، بعد دیگ زنگ نمیزن ...

واقعا ک تو از من بدبخت تر و ساده تری،ما خودمون مردا رو پرو میکنیم

من تو عقد خیلی زنگ میزد خودم از بس زنگ زدم بد عادتش کردم

من تو نامزدی و اوایل عقد خیلی بهم میچسبید جوری ک بقران قسم بهم زنگ میزد صداشو حالتِ بغض میکرد میگف منم دلم میخاد نث همه ی زنای دیگه نگرانم باشی و قربون صدقم بری(نامزدبودیم)

ولی از وقتی خودمو اویزونش کردم و تند تند اس ام اس عاشقانه دادم اون روز ب روز دورتر شد