2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

658 بازدید | 65 پست

بچه ها درسته که میگن بچه برکت میاره؟ وضع مالی بهتر میشه؟ 

من الان میترسم چون همسرم میگه بچه بیاد نمیزاره برم سرکار و خودمم اصلا علاقه به کار ندارم فقط برای وضع زندگی بهتر میرم. و از طرفیم دوست داریم نزدیک خانوادمون باشیم برم تهران برای زندگی خسته شدم از دوری از خانواده تهرانم برم باز دورم ولی نزدیک تر میشم 

ولی عاشق بچه ام هم من هم همسرم 

همش میگم شاید با پاقدمش زندگیمون بهتر بشه ولی میترسم باز نمیدونم چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی بچه رو خدا میده بچه هدیه خدا به پدر و مادره قطعا پا قدمش خیره و پر برکت

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

برکت که چه عرض کنم 

عشق و شادی و خیروبرکت رو باهم میاره

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

برکت با حرکت ما بوجود میاد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چرا؟ 

یه کاربری داشتم داشتم ترکید 😁

نمیتونم توضیح بدم اینم میترکونن 🤐

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

نه.عموی من دو تا بچه داره سر میان سالی روز به روز وضع مالیش بد تر می شه جدیداً مستاجر یه خونه ای شده که حتی آب گرمم ندارن.خودش و زنش هم معلمن.

بچه روزی نمیاره فقط اگه شرایط جور باشه پدر و مادر برای حس مسئولیتی که دارن بیش تر کار می کنن خب مسلماً وضعشونم بهتر می شه و این ربطی به بچه نداره به مسئولیت پذیری پدر و مادر و جور شدن شرایط مربوط می شه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

برکت میاره ازوقتی باردارم شکرخدا وضع اقتصادی رو به بهبوده،اما همش خرجای این دوران نیست باید آیندشم تامین کنی، من ی پسر۵ساله هم دارم تاحالا کم براش نزاشتیم نسبت به همسن وسالاش،اما ازآیندش میترسم، ولی شوهرم اصن نگران نیست میگه آیندش تأمینه آینده خودمون معلوم نیس😁

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

دختر من از همون هفته های اول بارداری هم برکتش رو سرازیر کرد به زندگیمون. 

قربونش برم الانم با هرخنده ای که میکنه خداروشکر میکنم 

چون انرژی خونه مونه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏