2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 65 پست

آره من این حرفوباهمه وجودم باوردارم چون خودم تجریش کردم همه اطرافیان هم اینوبشدت قبول دارن چون تاثیرش تویه زندگیشون مشهوده

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

بستگی به اعتقاد و نیتت داره.دختر خاله من طبقه بالا مادرشوهرش زندگی میکرد و همسرش رو ماشين سنگین کار می‌کرد و حقوق میرفت تو کارت باباش پسرش که دنیا آومد یک هوو همسرش گفت باید از این خونه بریم ببین اینجور بود کع میگفت عمرا بخاطره تو قید مامانو بابامو بزنمو از پیششون برم.بعد خونه صاحب ماشين سنگین شد و  یه باغ خریدن و...دخترش که دنیا آمد ماشين شاسی بلند خریدن و یه ماشين سنگینم فروختن و بهترش رو خریدن حالا همه لهش میگن از برکت بچه‌ هاته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندارم هنوز ولی آجیم از در و دیوار بارید. الحمدلله خیلی خوب شدن. سعی کن با صرفه جویی و فکر اقتصادی اولی رو بیاری. وقتی با شوهرت خوبی. بعدش اگر گشایش شد بازم بیار، نشد باور کن یه دونه رو با تدبیر میتونی به خوبی بگذرونی.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
برکت که چه عرض کنم  عشق و شادی و خیروبرکت رو باهم میاره

انشالله هم من هم همسرم اگر سرکار هم نرم از پسش برمیایم ولی خب قطعا درآمد پایین‌تر میاد 

ولی واقعا به وجودش حس میکنم نیاز داریم 3سال و نیم هست که ازدواج کردیم دوست دارم تا جوونم بیاد تا انرژی داشته باشم واسش 27 سالمه الان 

برکت میاره ازوقتی باردارم شکرخدا وضع اقتصادی رو به بهبوده،اما همش خرجای این دوران نیست باید آیندشم ت ...

عزیزم شما ک باردارین خون ریزی لانه گزینی داشتین؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

روزی هم بیاره تا آخر عمرش ک نمیاره،

اگه شرایط مالی و روانی مناسبی ندارین لطفا بچه دار نشین

لطفا

لطفا

اول ب خاطر خودت دوم خودت سوم خودت

بعدش بخاطر اون طفل معصوم.

ن روی آوردن روزیش حساب کن ن آوردن شادی و خیر و برکت.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
نه.عموی من دو تا بچه داره سر میان سالی روز به روز وضع مالیش بد تر می شه جدیداً مستاجر یه خونه ای شده ...

دوتا معلم حداقل 15 تومن میگیرن ماهیانه. که برای 4 نفر عالیه. 

اینکه زندگی شون پیشرفت نمیکنه احتمالا بخاطر اینه که پولهاشون رو یا جای بد سرمایه گذاری کردن یا هدر میدن. 

وگرنه معلم ها الان کم کم 7 تومن میگیرن. 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
انشالله هم من هم همسرم اگر سرکار هم نرم از پسش برمیایم ولی خب قطعا درآمد پایین‌تر میاد  ولی وا ...

سن خوبی هم داری 

نزار دیگه بیشتر بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اگه بخای به این هوا باشی که بچه بیاری تا زندگیتون بهتر بشه،نه،اینکارو نکن،چون ممکنه بچه خوش پاقدمی نباشه و بخوره تو ذوقتون 

ولی اگه واقعا بچه دوست دارین و از خرجش میترسین،نترسین

بیارین

نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه

به بچه به عنوان وسیله ای برای خوب شدن زندگیتون نگاه نکنید

بچه رو برای داشتن خودش بخاین

من به شدت بچه دوست داشتم و همسرمیگفت همه چی داشته باشم ،بعد

دیدیم نمیشه و سنمون داره بالا میره،بچه آوردیم چون دوسش داشتیم ولی در کنارش واقعا زندگیمون از این رو به اون رو شد

ولی هر بچه ای یه پاقدمی داره

چرا؟ 

تهرانو بی خیال شین خرج زندگی تو تهران خیلیه

حالا بگو نزدیک نباشین مگه اسمون به زمین میاد

میتونین بچه بیارین 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

جاری من طبقه بالا مادرشوهرم زندگی میکرد،زایمان که کرد چندماه بعدش خونه دار شدن،گذشت تا الان که دوباره بارداره شاسی بلند خریدن 

بستگی به اعتقادات و ایمان قلبی ادم داره من به شدت بهش معتقدم

البته اونایی که توی فقر مطلقن نباید تندتندبچه بیارن به نظرم،فقر مطلق یعنی اون خانواده هایی که مثلا گدایی میکنن معتادن و از بچه ها استفاده میکنن برای پول دراوردن،خب قطعا نباید بچه دار بشن ولی برای خانواده های نرمال حتما برکت میاره

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
دوتا معلم حداقل 15 تومن میگیرن ماهیانه. که برای 4 نفر عالیه.  اینکه زندگی شون پیشرفت نمیکنه اح ...

از نظر شما ۱۵ میلیون تومن خیلیه؟؟

با ۱۵ میلیون تومن فقط شاید بشه خورد و خوراک رو در حد نسبتاً خوب برسونی بقیه اش بازم لنگ می زنه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من قبلا فک میکردم تو خرج پوشکشم بمونیم... 

خداروشکر شغل همسرم عوض شد الان تو رفاه نسبیم ی پس انداز کوچولو هم داریم حتی ک از برکت وجوده بچمه... 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اگه بخای به این هوا باشی که بچه بیاری تا زندگیتون بهتر بشه،نه،اینکارو نکن،چون ممکنه بچه خوش پاقدمی ن ...

همه ی بچه ها خوش پاقدم هستن 

هر بچه ای روزی خودش رو داره . 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630