2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 33 پست

نگاه عزیزم هر انسانی یه بوس داره یکی پاهاش بو‌میده یکی دهانش یکی لایی بغلش یکی هم پریودیش بو میده ...من خداروشکر تعریف از خود نباشه هیچ‌ جایم بو نمی‌ده یعنی واقعا خوشم میاد از این ویژگیم ....اما با این حال وقتی پریود میشم پریودیم بو میده شاید برا همه اینجوری باشه یعنی من فکر میکنم این بوعه افتادع تو پریودیم پس اگه لایی بغلت بو میده این بوی بدنته و تغییر نمیکنه

ببین اول داخل حمام شامپو بدن اکتیو مشکی رنگش بگیر بزن .این ضد تعریق هس.دوم منم مثل شما هستم از هر بو ...

شامپو اکتیو فقط به زیربغلم بزنم یا کل بدنم اشکالی نداره؟

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه 57 کیلوم 

آزمایش حتما بده و به دکتر بگو . بعد مشکلی نبود همون اسپری که گفتم. سموم بدن از طریق دفعیات بدن خارج میشن و بخشی توسط عرق . اگر از مجاری دیگه سم خوب خارج نشه از پوست بیرون میزنه و باید چک بشه

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
نگاه عزیزم هر انسانی یه بوس داره یکی پاهاش بو‌میده یکی دهانش یکی لایی بغلش یکی هم پریودیش بو میده .. ...

چه بد من هر روز‌حموم میرفتم راحت بودم ولی موهام و پوستم به شدت خشک شد 

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
بعد حمام کمی جوش شیرین بزن زیر بغلت ...عالیه نه بو نداره نه رنگ ... یبار امتحان کن مشتری میشی

جوش شیرین رو خیس کنم؟

زاج سفید بگیر از عطاری پودر کن بعد حمام بدنت خیسه  بزن زیر بغلت دو مین صبر کن بعد برو اب بکش خودتو خشک کن  مام صابونی نیوآ مردونه اش بوی سرد و خوبی داره بادی اسپلش سی گل رایحه کاریزما رنگش ابی روشن این هم بوی خوبی داره 

منم مثل تو بودم هیجی هم روم تاثیر نداشت تازگیا خودمو با صابون انتی باکتریال میشورم خیلی خوبه

اسم و مارکشو میگید