2777
2789
عنوان

بوی عرق

872 بازدید | 33 پست

بچه ها من عرق نمیکنم اما زیربغلم‌بعد پوشیدن یک لباس استین داذ بو میگیره چیکارکنم؟چه مامی بزنم؟هرچی‌مام زدم از بوی خود مام حالم‌بد شده بو با بو قاطی شده

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

منم این مشکلو دارم

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما باید پاکسازی کبد بری و این ک غذاهای سرخ کردنی ادویه دار و سنگین کم تر بخور خونت هم فک کنم مشکل داره دکترطب سنتی خوب برو دوره پاکسازی بده بهت بعد هم حجامت یا فصد بزنی 

بوی عرق بد بخاطر عدم دفع صحیح سموم از بدن هم هست اگر مشکل اضافه وزن ندارید حتما با یک دکتر داخلی مشورت بکنید یه آزمایش خون میگیره مشکلی نبود از اسپری گیاهی ضد عرق که تلوزیون تبلیغ میکنه استفاده بکنید عالیه

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
شما باید پاکسازی کبد بری و این ک غذاهای سرخ کردنی ادویه دار و سنگین کم تر بخور خونت هم فک کنم مشکل د ...

کبدم مشکلی نداره ازمایش دادم،غذای سنگینم نمیخورم

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

عزیزم پودره سنگ مرداب از عطار بگیر بعد از هر حمام دستت و مرطوب کن و مقدار کمی بزن زیر بغلت بوی عرق و به کلللللل میگیره چند ساعت بعد مام صابونی بزن که بوی خوشم ازش به مشام برسه😉اول باید جلوی بو رو بگیری بعد دئودرانت استفاده کنی وگرنه بوی عرق با بوی عطر یه ترکیب سمی کشندس😂درضمن تیروئیدت رو هم چک کن و خنکی جات بیشتر مصرف کن تغذیه هم تو بوی عرق بی تاثیر نیست همینطور استرس داشتن 

بوی عرق بد بخاطر عدم دفع صحیح سموم از بدن هم هست اگر مشکل اضافه وزن ندارید حتما با یک دکتر داخلی مشو ...

نه 57 کیلوم 

ببین اول داخل حمام شامپو بدن اکتیو مشکی رنگش بگیر بزن .این ضد تعریق هس.دوم منم مثل شما هستم از هر بویی خوشم نمیاد .مام 24-48ساعته صابونی نیوا بزن .من بوی زنونه ها زو دوس ندارم مردونش رو میگیرم

همین استفاده از ژیلت بی تاثیر نیست برو لیزر کن  درست میشه

قبلا لیزر کردم الان حالت پرز داره  ولی خوب باشه اینم امتحان میکنم دوباره میرم لیزر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز