2789
عنوان

بوی عرق

872 بازدید | 33 پست

بچه ها من عرق نمیکنم اما زیربغلم‌بعد پوشیدن یک لباس استین داذ بو میگیره چیکارکنم؟چه مامی بزنم؟هرچی‌مام زدم از بوی خود مام حالم‌بد شده بو با بو قاطی شده

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

منم این مشکلو دارم

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما باید پاکسازی کبد بری و این ک غذاهای سرخ کردنی ادویه دار و سنگین کم تر بخور خونت هم فک کنم مشکل داره دکترطب سنتی خوب برو دوره پاکسازی بده بهت بعد هم حجامت یا فصد بزنی 

بوی عرق بد بخاطر عدم دفع صحیح سموم از بدن هم هست اگر مشکل اضافه وزن ندارید حتما با یک دکتر داخلی مشورت بکنید یه آزمایش خون میگیره مشکلی نبود از اسپری گیاهی ضد عرق که تلوزیون تبلیغ میکنه استفاده بکنید عالیه

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
شما باید پاکسازی کبد بری و این ک غذاهای سرخ کردنی ادویه دار و سنگین کم تر بخور خونت هم فک کنم مشکل د ...

کبدم مشکلی نداره ازمایش دادم،غذای سنگینم نمیخورم

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

عزیزم پودره سنگ مرداب از عطار بگیر بعد از هر حمام دستت و مرطوب کن و مقدار کمی بزن زیر بغلت بوی عرق و به کلللللل میگیره چند ساعت بعد مام صابونی بزن که بوی خوشم ازش به مشام برسه😉اول باید جلوی بو رو بگیری بعد دئودرانت استفاده کنی وگرنه بوی عرق با بوی عطر یه ترکیب سمی کشندس😂درضمن تیروئیدت رو هم چک کن و خنکی جات بیشتر مصرف کن تغذیه هم تو بوی عرق بی تاثیر نیست همینطور استرس داشتن 

بوی عرق بد بخاطر عدم دفع صحیح سموم از بدن هم هست اگر مشکل اضافه وزن ندارید حتما با یک دکتر داخلی مشو ...

نه 57 کیلوم 

ببین اول داخل حمام شامپو بدن اکتیو مشکی رنگش بگیر بزن .این ضد تعریق هس.دوم منم مثل شما هستم از هر بویی خوشم نمیاد .مام 24-48ساعته صابونی نیوا بزن .من بوی زنونه ها زو دوس ندارم مردونش رو میگیرم

همین استفاده از ژیلت بی تاثیر نیست برو لیزر کن  درست میشه

قبلا لیزر کردم الان حالت پرز داره  ولی خوب باشه اینم امتحان میکنم دوباره میرم لیزر