2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد داده👽نظرتون؟

1002 بازدید | 15 پست

پسرِ دخترعموم پیش پدرم‌اینا کار میکنه...یعنی هرروز همو میبینن

با برادرم هم رفیق خیلی صمیمیه

بعد ما هم بعضی وقتا همو میبینیم اما حتی سلام هم بهم نمی‌گفتیم🙄

بعد توی دید و بازدید عید خونه‌ی عموم همو دیدیم...فالوم کرد و اینا

امشب پیام داد که ازت خوشم اومده ولی اگه قبول نکردی هم پیش فلانی(بابام و داداشم)نگو که جلوشون بد نشم و اینا

چه کنم دوستااان؟

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشم با فامیل رابطه برقرار نمیکنم

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
من باشم با فامیل رابطه برقرار نمیکنم

خودمم به همین فکر میکنم...مخصوصا که هرروزم یه جاست با پدرم

ولی بچه بدی هم نیس اخه☹

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
بَک کن به بابات و داداشت اینا هم بگو😂😂😂😂😂😂😂

گناه داره بچه مردم😂🤦🏻‍♀️

خودمم به همین فکر میکنم...مخصوصا که هرروزم یه جاست با پدرم ولی بچه بدی هم نیس اخه☹

ب نظر من کار درستی نیست ب بعدشم فک کن

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
خودمم به همین فکر میکنم...مخصوصا که هرروزم یه جاست با پدرم ولی بچه بدی هم نیس اخه☹

میگن اینچیرا همش شانسه 

بخدا راس میگن

حالا اگه من بودم دختره بلاک میکرد به داداش و باباشم

میگفت

فرداش سرم رو از قفا میبریدن🙂🙂🙂

(کاربرآقا)...بتی دارم که بر شاهان نظر دارد👑
میگن اینچیرا همش شانسه  بخدا راس میگن حالا اگه من بودم دختره بلاک میکرد به داداش و باباشم می ...

همه‌ی دوستام میگن به خانواده‌ت بگو بهش درس بدن

ولی اخه جرم که نکرده بیچاره🤦🏻‍♀️حتی اگه نخوام هم لازم نیس انقددد تند برم😂