2777
2789
عنوان

قضاوت

38 بازدید | 4 پست

یک کاربر خانم تو  ی تاپیک به ی کاربر دیگه ک مشکل کلیه داشتن ی داروی گیاهی پیشنهاد داده بودن  البته تاپیک مال چند وقت قبل بود منم کلیه ام سنگ داشت  براش درخواست زدم ک ازش بخوام طریقه درست کردن این دارو گیاهی و طریقه استفاده شو برام توضیح بده  عرض بحضورتون درخواستمو تأیید کرد دیگه فرصت ندادن من حرفو بزنم  گفت من دوست ندارم با کسی دوست بشم خودم دوست دارم و از این حرفا..... گفتم خواهر من اجازه می‌دادی من حرفمو میزدم بعد قضاوت میکردی  آخه حرف من چیزی دگه بود      خواستم بگم بدون مقدمه طرفو قضاوت نکنید بذارید حرفشو بزنه اگه بد گفت بهش تذکر بده بعد لغو بزن تمام 

خواهش میکنم بهم حمله نکنید تازه آقا  مُپالمو رفته سپر بسازه

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 
من تعجبم چرا جواب داده و گفته نمیخوام دوست بشم  کلا جواب نمیداد

خوب میتونست درخواست رو رد کنه قبول نکنه

فقط قبول کرد ک حرف خودشو بزنه همین

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفتون کاملا درسته اما این اقایون کاری با خانمها کردن که خانمها،  مردها رو مشت نمونه خروار میبینن

مثلا تو دیوار انقدر کاربر اقا،  خانمها رو اذیت کردن که من اگر اگهی میذارم مینویسم که اقا اگر زنگ بزنه بلاک میشه یا گزارش میدم حالا اقایونی هم هستن که خیلی متشخص هستند و هدفشون خریده اما چون غالبا مردم آزارند ما اون تعداد اقلیت رو هم بلاک میکنیم و.... 

مشکل از هم جنساتون هم هست که ذهنیت خانمها رو بد کردن

حرفتون کاملا درسته اما این اقایون کاری با خانمها کردن که خانمها،  مردها رو مشت نمونه خروار میبی ...

حرف شما رو قبول دارم اما یا همون اول درخواست قبول نکنه اگر هم قبول کرد لااقل بذاره طرف حرفشو بزنه ببینه حرفش چیه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز