zohre8021 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 516 عنوان به یکی نیاز دارم باهاش حرف بزنم 60 بازدید | 4 پست من هیج دوست و رفیق صمیمی ندارم ، هیچی، ازدواج کردم اما از هم دوریم ،کم همدیگه رو میبینیم، من جون هیج دوست صمیمی ندارم گاهی خیلی احساس تنهایی میکنم ، جدیدا رفتار شوهرم ی جوری شده، از دستش خسته میشم گاهی ، همیشه آرزو داشتم ک کاش ی دوست صمیمی داشتم ک مینشستم کلی باهاش درد و دل میکردم ، اما هیچکی رو ندارم 1402/01/15 | 00:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheekygirl عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 1138 من دارم ولی بازم یکی میخوام که تمام و کمال و ریز و درشت رو بدون سانسور بهش بگم و فقط بشنوه دوستم تا حدی میتونم بگم باز خیلی چیزا اون ته میمونه بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
متولداسفند عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 11853 فقط ناشناس میشه همه حرف دلتو بزنی،وگرنه ناخوداگاه سانسور میکنیمتاسفانه منم با هم جنس خودم نمیتونم دردل کنم حس بدی میگیرم
zohre8021 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 516 من دارم ولی بازم یکی میخوام که تمام و کمال و ریز و درشت رو بدون سانسور بهش بگم و فقط بشنوه دوستم تا ... دقیقا ، یکی ک بدون اینکه نگران باشی الان ی برداشت اشتباه از حرفات بکنه یا اینکه از حرفات در آینده ب ضرر خودت استفاده کنه ، اما نیست
cheekygirl عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 1138 دقیقا ، یکی ک بدون اینکه نگران باشی الان ی برداشت اشتباه از حرفات بکنه یا اینکه از حرفات در آینده ب ... آره واقعا نیست میخوای درخواست بده یکم حرف بزنیم بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎