2777
2789
عنوان

نمی‌دونم واقعا تصمیم درست چیه

172 بازدید | 13 پست

می‌خوام برا  حدود ۵ ماه نزارم همسرم بره سر کار و بشینه درسش رو بخونه یه جا استخدام بشه 

شوهرم (عقدیم ) سوپر مارکت داره ولی درآمدش خوب نیست اونقدرام پول ندارن که بخواد مدام برا این مغازه خرج کنه از اونورم مدام خانواده م نیش و کنایه میزنن که عرضه نداره و ...

حالا من می‌خوام مجبورش کنم بشینه این چند ماه فقط درس بخونه 

نظرتون چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جدی و عاقلانه فکر کن .الان استخدام شده پسرهایی که پدرشون ایثارگری دارن .بدون آزمون استخدام میشن .یه نگاه کن از تعداد افرادی که میخوان ؟ از هر شهر اونم بومی ۱ تا ۳ نفر .این همه ریسک کنی اونم با این همه جمعیت ؟خودت میتونی شاغل بشی و پا به پای همسرت تلاش کنی .درآمد مهمه ولی مخارج و خرج کردن روی حساب و کتاب باشه بهتره

مغازه ازخودشونه؟عزیزم بازار ازاد که خیلی بهتراز حقوق کارمندیه الان همه دنبال اینن کارخودشونو دست وپا ...

نه اجاره میدیم سرمایه ما کم هستش هر چی در میارین باید بدیم جنس اصلا نمی‌تونیم درآمد برا خودمون خرج کنیم در عمل فقط در مغازه هستش که بیکار نباشه

عزیزم جدی و عاقلانه فکر کن .الان استخدام شده پسرهایی که پدرشون ایثارگری دارن .بدون آزمون استخدام میش ...

میگم برا وکالت بخونه 

نمی‌دونم والا چه کاری درست هست با این میزان درآمد چطوری زندگی مشترک رو شروع کنیم 😔