2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 48 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله میبرتش دم خونه مواد فروشا مواد میگیره.بچمو میبره باخودش سرکار بچه رو میزاره دم در نگهبانی بگیره ...

خدالعنتش کنه بچت بگو شهادت بده حضانتو کلااا بگیر برا خودت

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
اره گلم هرچی باخودم کلنجار رفتم دیدم ادامه این زندگی ب ضرر من وبچهاس

وای قلبم درد گرفت چقدر بیشرفه که با بچه خودش اینکارارو کرده تمامه سعیتو بکن بهش بچه نده ‌.طفلی الهی بمیرم🥲

🖤⃟ ••Acı çekmekten daha kötüsü, acını kimseye anlatamamaktır
خدالعنتش کنه بچت بگو شهادت بده حضانتو کلااا بگیر برا خودت

بچس دیگه خیلیم خجالتی خداکنه اونجا حرف بزنه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
دخترام که به سن بلوغ رسیدن اختیار باخودشونه ولی پسرم ونمیدونم همش بستگی بنظر قاضی پرونده داره

اونام میخوان باخودت باشن؟

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
خوب قصد بچه دار شدن داریم ک  من فک میکنم الان ک بچه نداریم حضانتو راحتتر میتونم بگیرم  ا ...

باید قبل از عروسی تو عقد نامه ازش میخواستی گلم 

خاله منم وقتی می‌خواست ازدواج کنه خودش کارمند ولی شوهرش مسافرکش که بماند کلی مشکلات داشت یکم دست به زن داشت اما خداروشکر خالم که میگه مشکلی نداریم و فقط اقتصادی هست مشکلاتمون اما خب سه تا خواهر و برادرش به ازدواج خالم راضی بودن سه تای دیگه نه راضی نبودن 

گفتن در صورتی میذاریم خواهرمون باهات ازدواج کنه که با شرط و شروط موافقت کنی در غیر این صورت جواب منفبه 

و اونا هم قبول کردن 

دو تا از شرط ها که تو عقدنامه هم هست حضانت بچه و حق طلاق با خالم هست 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

وای قلبم درد گرفت چقدر بیشرفه که با بچه خودش اینکارارو کرده تمامه سعیتو بکن بهش بچه نده ‌.طفلی الهی ...

خدانکنه گلم حتما سر نمازهاتون .وقت افطار منو یادت باشه خیلی محتاج دعاهاتونم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
باید قبل از عروسی تو عقد نامه ازش میخواستی گلم  خاله منم وقتی می‌خواست ازدواج کنه خودش کارمند ...

اونموقع خیلی بچه بودمو خدایی اصن تو خط نبودم 

الانم خداروشکر هیچ مشکلی نداریم جز اقتصادی ک اونم شوهرم تلاششو میکنه اینم کلا ی دفعه ای ب سرم زد واینکه شوهرم ن حق طلاق میده ن حضانت مهمم نیست بالاهم گفتم همش دنبال اینم ک کاراز محکم کاری عیب نمیکنه وگرنه مورد حیاتی نیست تو زندگیم

واقعا قانون چرتی داریم👎 اعصاب آدم خورد میشه اگه پدر آدم بود که زنشو طلاق نمیداد

ببین یه لایحه حمایت از خانواده هست

بیشتر از ده ساله که الان تو مسیر اینه که تصویب بشه ولی این کار رو نمیکنن

فکر هم نکنی ها خیلی گل و بلبله .... نه

اونم با چیزی که ماها توی ذهنمون به عنوان حمایت از خونواده داریم

خیلی فرق داره ولی همینم تصویب نمیشه حتی

واقعا تا وقتی آدم درگیر نشه متوجه نمیشه چقدر جای قوانین بهتر برای ازدواج و حصانت و .... خالیه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

اونموقع خیلی بچه بودمو خدایی اصن تو خط نبودم  الانم خداروشکر هیچ مشکلی نداریم جز اقتصادی ک اون ...

متوجهم 

صدهزار مرتبه خداروشکر که مشکلی ندارید 

انشالله هرکسی تو زندگیش به مشکل برخورد کرد براش زودی زود حل بشه 

ولی خب خاله منم تو این خط  نبود که حضانت بگیره و خیلی از این چیزا 

خانواده گفتن محکم کاری کن 

خالمم میتونست ازدواج کنه چون یکبار طلاق گرفته بود 

اما رضایت خانواده براش مهم و تو الویت بود‌

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

واقعا قانون چرتی داریم👎 اعصاب آدم خورد میشه اگه پدر آدم بود که زنشو طلاق نمیداد

کلا بنظر من تو این دنیا نه تنها کشور خودمون 

کل دنیا زن موجودی مظلوم واقع شده