2789
عنوان

جاریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 55 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای ممنون که گفتی 🥺♥️

اره عزیزم بعضی مردا سطحی نگاه میکنن وقتی تو هی میگی فکر میکنه چه چیز خاصی داره که تورو حساس کرده تازه حتی اگرم شوهرت راجبش چیزی گفت با خنده جواب بده جوری که مهم نیست انگار برات 

نه عزیزم چیزی که بدونی گناه باید جلوش رو بگیری این حرفا چیه جاری عین خواهر و فلان با همین چیزا داریم ...

دقیقا درسته👏

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!
بعدش کنار اومدی باهاش ؟ چجوری  خیلی دوس دارم اوکی باشم واقعا ...

دیدم اینها از قبل همین بودن

خود خانمه یه حرکتهایی میزد اما بعدش متوجه شدم قصد و غرضی پشتش نیست

و

البته چون جاری هست نقطه ضعف دستش ندادم وگرنه ممکن بوذ از همون نقطه، ازارم میداد

راستشو بخوای من اصلن ناراحت نمیشم دخترعمو ها و زنعموهای همسرم با وضعی جلو همسرم میگردن که مادرشوهرم جلو پسرش اینطور نمیمونه من همسرمو میشناسم و واسم مهم نیست هر کی هر جور راحته باید همونطور باشه😊😊😊

نه عزیزم چیزی که بدونی گناه باید جلوش رو بگیری این حرفا چیه جاری عین خواهر و فلان با همین چیزا داریم ...

توی خونه مردم نهی از منکر نمیکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خب من چیکار کنم آخه پیشنهادتون چیه

دنیا نَیَرزد به آنکه پریشان کنی دلی..❤️‍🩹