2789
عنوان

جاریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 55 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من فکر کردم سنشون بالای 40 هست ولی 25..... هر دو جوان هستن برادرشوهرت چیزی نمیگه؟

اون خودشم راحته ولی من از اول رفتارم و سلام علیکمو باهاش با خط قرمز طی کردم

دنیا نَیَرزد به آنکه پریشان کنی دلی..❤️‍🩹
راستشو بخوای من اصلن ناراحت نمیشم دخترعمو ها و زنعموهای همسرم با وضعی جلو همسرم میگردن که مادرشوهرم ...

اره تفاوت فرهنگی باشه سخته

دنیا نَیَرزد به آنکه پریشان کنی دلی..❤️‍🩹
خب من چیکار کنم آخه پیشنهادتون چیه

اگه احساس میکنین در مورد مساله محرم و نامحرم به جا ریتون توضیح بدین روش تاثیر میزاره حتما اینکار رو بکنین و با نرمی و زبان خواهرانه ولی اگر جاریتون کلا انسانی بی اعتقاد هست و این چیزها رو قبول نداره با همسرتون صحبت کنین و ازش بخوان که من بعد به برادرش یا خانم برادرش بفهمونه که براش خیلی مهمه که جلوش با حجاب باشه و همین مساله دست دادن هم تعطیل باید بشه چون نا محرم نامحرمه و لمس بدن نامحرم گناه بزرگیه حالا دست دادن میخواد باشه یا حالا هرچی... تو سوره نسا هست که فقط چه کسانی محرم انسان هستن و کاملا مشخص شده

اگر هم این راهها بی فایده بود باید جلوی گناه برای خود همسرتون گرفته شه و قطع رابطه کنین منظور از گناه هم این نیست که دل همسرتون بلرزه یا این چیزها... نه... همینکه جلوش سر لخت باشه با آستین کوتاه و یا دست بدن به هم گناهه و ترک گناه واجبه

توی خونه مردم نهی از منکر نمیکنن

چه ربطی داره کجا باشه و کی باشه امر به معروف و نهی از منکر در هر شرایطی واجبه شما دوست دارین یه دزدی وارد خونتون بشه و دزدی کنه و بقیه ببینن و چیزی نگن چون به قول خودتون نهی از منکر تو خونه مردم نکنن؟ گناه گناهه و هر کجا ببینیم داره انجام میشه باید جلوش رو بگیریم 

این خانم هم میدونه گناه هست حاریشون سرلخت و با لباس آستین کوتاه میان جلو همسرشون پس واجبه نهی از منکر کنن و جلوی گناه رو بگیرن 

هی گفتیم ولش کن چیزی نگیم اینجا جاش نیست  و فلان که این شده وضع جامعه مون و قبح خیلی از گناهان ریخته 

چه ربطی داره کجا باشه و کی باشه امر به معروف و نهی از منکر در هر شرایطی واجبه شما دوست دارین یه دزدی ...

بله شما کاملا درست میفرمایید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم