2777
2789
عنوان

۱۷سالمه

214 بازدید | 23 پست

۱۷سالم بیشتر نیست ولی خیلی عصبی ام 

تو حالت عادی آرومم ولی وقتی اعصابم خورد بشه اصلا کنترل ندارم وقتایی که اعصابم خورده الکی دادم بیداد میکنم با مادرم دعوا میکنم قرص اعصابم میخورم 

نمی‌دونم چطور خودمو کنترل کنم حالم خیلی بده 💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخی عزیزم والا من یه دختر دارم انقدر بامزه اس همسن توعم ها دلم بهش گرمه ولی لعنتی خیلی میرینه🤣😑تا میام گرم شم اون دقیقا همون لحظه ریده بوش لامصب هفت کوچه اون ور ترم میره 🥺🤣 امیدوارم حالت دلت خوب بشه🥺🙂

منم همینجوری هستم

شاید یه سری اتفاقا افتاده که اثر گذاشته روت و نمیدونی چیه

با خودت مرور کن که جواب هر کسی رو نباید داد و هر چیزی ارزش وقت تو رو نداره

برای سلامتی خودت که شده انرژیت رو خرج چیزای الکی و اعصاب خرد کن نذار ارزش نداه

۲۵ سالمه کپی خودتم  نمی‌دونم چه کار کنم اخلاقم باعث شد کسی که دوستش دارم منو ترک کنه

اخلاقم خاصه زودرنج هم هستم عصبی هم میشم و حساسم

منم همینجوری هستم شاید یه سری اتفاقا افتاده که اثر گذاشته روت و نمیدونی چیه با خودت مرور کن که جوا ...

خانوادم از بچگی همیشه باهم دعوا و سر و صدا دارن سر چیزای الکی سر و صدا میکنن 

مشغله ام خیلیه 

۴سال عقدم 

نه من جهاز دارم نه شوهرم همه چی گرونه زندگی سخت شده اعصابم خورده تفریح ندارم تا می‌خوام برم جایی همه انتظار دارن با خودم ببرمشون.  از لحاظ روحی خستم می‌خوام تنها باشم

خانوادم از بچگی همیشه باهم دعوا و سر و صدا دارن سر چیزای الکی سر و صدا میکنن 

بی تاثیر نیست 

حالا سعی کن مدیتیشن کنی و کف دستت بنویسی من جواب هر کس و هر سوال رو نمیدم

بنویس که یادت نره میشه خودمون رو تغییر بدیم فقط سخته. به خاطر خودت که شده و آرامش خودت و در آینده زندگی مشترکت خودتو قوی کن 

با شوهرم اخلاقم خوبه نمیزارم بفهمه آنقدر عصبی هستم

نمی‌دونستم ازدواج کردی

سعی کن به خودت تلقین کنی رفتاری که با شوهرت داری همونی هست که خود واقعیته

تو اخلاقت خوبه فقط حساسی عزیزم 

نمی‌دونستم ازدواج کردی سعی کن به خودت تلقین کنی رفتاری که با شوهرت داری همونی هست که خود واقعیته ت ...

اره الان سر این که مادرم همیشه قسم قرآن و پیغمبر و میخوره دعوا کردم که آنقدر قسم نخور مگه خدا پیغمبر مسخره ما هستن اونم داره گریه می‌کنه که تو اومدی به من چیزی یاد بدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز