2777
2789
عنوان

۱۷سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست
نمی‌دونستم ازدواج کردی سعی کن به خودت تلقین کنی رفتاری که با شوهرت داری همونی هست که خود واقعیته ت ...

میدونی چی اذیتم می‌کنه مادرم با یک مرد در ارتباطه وقتی می‌بینند کلا بهم میریزم نه میتونم به کسی بگم نه هیچی 

اره الان سر این که مادرم همیشه قسم قرآن و پیغمبر و میخوره دعوا کردم که آنقدر قسم نخور مگه خدا پیغمبر ...

این اخلاق مادرت بده. فکر میکنن چون سنشون بالا تره همیشه حق باید با اونا باشه. نمیشه عوضشون کرد فقط باید سر تکون بدیم متاسفانه

و کار خودمون رو بکنیم

آخه حق دارن. خیلی سخته که یه نفر که کوچیک تره و ذهنش باز تره، چیزایی که کل عمر به خوردشون دادن رو به چالش میکشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میدونی چی اذیتم می‌کنه مادرم با یک مرد در ارتباطه وقتی می‌بینند کلا بهم میریزم نه میتونم به کسی بگم ...

برو پیش مشاور کمکت کنه. قضیه خیلی پیچیده تر شد 

و این حق تو نیست که وسط این ماجرا گیر کنی. برو شاید راه حل بده بهت. برای جدا کردن زندگی خودت از مادرت تلاش کن

برو پیش مشاور کمکت کنه. قضیه خیلی پیچیده تر شد  و این حق تو نیست که وسط این ماجرا گیر کنی. برو ...

صحبت کردم میگه به پدرت بگو ولی نمیتونم 

با یک مرد چند ساله هست الان با دوست نامزدم رویختن رو هم 

نمی‌دونم چیکار می‌کنه 

جهاز خودم و شوهرم آماده نیست اصلا مغزم خیلی داغونه هستم واقعا

صحبت کردم میگه به پدرت بگو ولی نمیتونم  با یک مرد چند ساله هست الان با دوست نامزدم رویختن رو ه ...

دوست نامزدت؟

خدا وکیلی وظیفه تو نیست بخوای این مسئله رو حل کنی و خیلی بد جایی گیر کردی 

کاشکی میشد اصلا بتونی قطع رابطه کنی یا یه جوری به بابات بفهمونی و بکشی کنار. میدونی تو اصلا نباید تو این وضعیت میوفتادی که حالا بخوای تصمیم بگیری بگی یا نگی. کاشکی خود بابات متوجه بشه و قضیه کش نیاد. حق داری عصبی باشی تو وضعین خوبی نیسی کاشکی میتونستم کمکت کنم

دوست نامزدت؟ خدا وکیلی وظیفه تو نیست بخوای این مسئله رو حل کنی و خیلی بد جایی گیر کردی  کاشکی ...

پدرم خیلی آدم مظلومین اون فکر می‌کنه مادرم بهترینه و کلا ازادش گزاشته.  مادرم خیلی برای ما زحمت کشیده ولی ازین کاراش بدم میاد و حس تنفر بهش پیدا کردم آره دوست نامزدم رابطه جنسی داشته شوهرم با مدرک بهم نشون داد از خودم بدم میاد که تو همچین خانواده ای هستم

پدرم خیلی آدم مظلومین اون فکر می‌کنه مادرم بهترینه و کلا ازادش گزاشته.  مادرم خیلی برای ما زحمت ...

من از این میترسم که چرا نامزدت خبر داره و مدرک داره 

مدرکش واقعی بود ؟ 

من از این میترسم که چرا نامزدت خبر داره و مدرک داره  مدرکش واقعی بود ؟

اون به من می‌گفت مادرت با فلان کس هست من میگفتم نه دروغه و همه جوره از مادرم دفاع میکردم تا نشون داد بهم پیامارو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز