2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 57 پست
‌واقعا بی‌شعورن  بعضی اوقات ساعت ۲ شب شلوغ میکنن بعد پدرو مادر عقلشون نمیرسه حداقل در روز دو سا ...

دیگه واقعا تا ۲ خیلی زیاده ....مگه مدرسه نمیرن....پسرای من الان خوابیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ساعت‌هایی که متعارفتره و بد موقع نیست رو کوتاه بیاین.  واقعا بچه ها رو هم نمیشه بست.  ...

نه والا ساختمون هم محکمه ولی اینا خیلی وحشین و بی برنامه حداقل در شبانه روز چند ساعت رو از دویدن و داد کشیدن دست بکشن یا پدر و مادر کنترلشون کنن

نه نرو چون اون پدر و مادر تقصیری ندارن هر چقدر به بچه تذکر بدن دعوا کنن بچه می‌خواد بچگی کنه بازی کن ...

اخه عزیزدلم من ساعت ۱۲ شب چطور سر خودمو گرم کنم الان یه مدته شوهرم تلویزیون رو صداشو ولوم میده که صدای اونارو نشنویم ولی اینطوری هم آرامشمون از بین میره

آره عزیزم میفهمم همسایمون بازسازی داشت قبل عید یک ماه از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعداظهر بهش تذکر ندادم چون ...

من خودم خونه کناریم یه سال تمام فقط مته اش تو دیوار بود یعنی از خونه فراری بودم البته اون داشت خونه می‌ساخت تا حتی روز عیدم کار میکردن خیلی سخته 

گوش گیر بخر طول روز بذار گوش ات خیلی خوبه

خخخ من صدا بچه ها همسایمون نیاد دلواپس میشم چشونه🤦‍♀️

خب پس تا حالا برات پیش نیومده خواب باشی یه چی رو محکم بکوبن حس کنی زلزله اس اونموقع کارت از دلواپسی میره تو سکته زدن😂😂😂

خدا ازشون نگذره

واقعا نگذره چون تو این چندسال پدرمونو دراوردن هم من هم شوهرم خیلی آرومیم حالا حالاها صدامون در نمیاد باورتون میشه تو این همه سال فقط دو بار اعتراض کردیم اونم با پیام دادن یعنی راضی نشدیم مزاحمشون بشیم 

خب پس تا حالا برات پیش نیومده خواب باشی یه چی رو محکم بکوبن حس کنی زلزله اس اونموقع کارت از دلواپسی ...

عزیز دلم گوش گیر بخر من خوابم سنگینه 😁😁

یه بار همسایه مون زنگ زد شوهرم پسرش خونه تنهاست برو در بکشن دلواپسشم نکنه بلایی سرش اومده من اینقدر خوابم سنگین نفهمیدم اون همه سر و صدا رو 

دنیا رو آب ببره منو خواب میبره

اخه عزیزدلم من ساعت ۱۲ شب چطور سر خودمو گرم کنم الان یه مدته شوهرم تلویزیون رو صداشو ولوم میده که صد ...

ما هم همه ی اینارو تجربه کردیم البته اون موقع بچه نداشتم میگفتم پدر و مادرش چرا بهش چیزی نمیگن ولی وقتی خودم بچه دار شدم دیدم نمیشه بچه یه جا بی تحرک بشینه ما خودمون اون موقع ها میرفتیم تو پارکینگ و کوچه بازی میکردیم تخلیه میشدیم میومدی خونه بیهوش بودیم بچه های الان همه آپارتمان زندانی شدن

کم کم چهار ماه طول میکشه خاک و صدا هیلتر برقی و رفت و امد کارگرا  و ..... پس مشخص تا حالا بازسا ...

بازسازی منظورم کل واحد نیست ساختمونمون قدیمی نیست که نهایتا برا کابینتا یا نقاشی کار انجام میدن وگرنه ساختمون اصلا نیاز به بازسازی نداره

من چند بار از همسایه پایینی بخاطره سرو صدای بچه هام عذرخواهی کردم اونم گفت توروخدا اذیت نکن بچه هارو ...

بخدا که شلوغی با شلوغی فرق داره اینا انگار رم میکنن میفتن به جون هم دیگه برا یه دسشویی رفتن مادره انقدر سرشون داد میکشه که نگو 

دقیقا همسایه طبقه بالایی ما هم همینن هر شبم مهمون دارن بچه ها تو خونه بازی و دویدن و ...لوستر خونه ...

باید پذیرفت واقعا بعضیا فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن از خدا میخوام یه پولی برسونه یه ویلایی بخریم عاصی شدیم