2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

570 بازدید | 57 پست

بچه ها طبقه بالایی ما واقعا بچه هاش شلوغن همسرمم دوبار بهش پیام داده ولی در جواب چرت و پرت گفته مثلا میگه شمام بازسازی داشتنی ما اذیت شدیم یا میگه بچه هام کوچیکن ولی وقتی شلوغ میکنن من تپش قلب شدید میگیرم دست و پام بی حس میشن بنظرتون وقتی همسرم نیست شلوغ کردن برم بالا با خانومش حرف بزنم بگم بیا ببین چه سر و صدایی میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا خودشونو زدن ب نفهمی ، باورکن با گفتنت بدتر هم میکنن

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

ن.. 

همسایه بالایی ماهم همینه.. 

ولی خوب من وقتی خودمو ب بی خیالی میزنم کمتر اذیت میشم.. 

چون درکش میکنم بچن قابل کنترل نیستن.. 

ارزش نداره برم بگم بچتو ب خاطر من ناراحت کن. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
باور کن بازسازی وحشتناک آزار دهنده تر از صدای بچه ست  بعدم درک کنید همون جور ک اونا شما رو درک ...

بازسازی نهااایت یک هفته تا دوهفته ن همیشه..بعدم اونا دلیلشون موجه بوده ن اینکه مدام بچه ها باعث ازار دیگران بشن پدرمادرم قربون دستو پای بلورینشون برن😑