بچه ها طبقه بالایی ما واقعا بچه هاش شلوغن همسرمم دوبار بهش پیام داده ولی در جواب چرت و پرت گفته مثلا میگه شمام بازسازی داشتنی ما اذیت شدیم یا میگه بچه هام کوچیکن ولی وقتی شلوغ میکنن من تپش قلب شدید میگیرم دست و پام بی حس میشن بنظرتون وقتی همسرم نیست شلوغ کردن برم بالا با خانومش حرف بزنم بگم بیا ببین چه سر و صدایی میاد
بگو لطفا حداقل نذارید توی یکی از اتاق ها بدو بدو کنن
اتاق بالای اتاق خوابت رو بگو
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خخخ من صدا بچه ها همسایمون نیاد دلواپس میشم چشونه🤦♀️
منم همسایه ام سه قلو یک سال و نیم داره
عاشق جیغ جیغشونم
تا دو ماه قبل فقط میگفتن بعع بعع بع
عین ببعی
الان دخترا جیغ حیغ یاد گرفتن ولی پسره صداش درنمیاد
دلم برای همسایه پایینی شون میسوزه چون صدای بدو بدو خیلی رو مخه
پایینی هم یه زوج بدون بچه اند
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کلا وقتی سر و صدا زیاد باشه یا یه دفعه ای باشه استرس و تپش قلب میگیرم خوابمم سبکه با صداشون از خواب ...
گوشی صدا خفه کن بذار خیلی کمک میکنه
کم کم چهار ماه طول میکشه خاک و صدا هیلتر برقی و رفت و امد کارگرا و ..... پس مشخص تا حالا بازسا ...
وااای چ ربطی داره دنبال زیر بغل مارهسی شما..بچه رو میشه تاحدودی کنترل کرد اینا با دلایلی ک میارن مشخصه میخان اذیت کنن..ک چون تو بازسازی کردی مااذیت شدیم پس ماهم حق داریم ب بقیه ازار برسونیم
الهی سه تا خدا ب مادرشون صبر بده وای دختر فقط بع بع😁😁😁
بخدا انقده بامزه میگفتن
متاسفانه هنوز ندیدمشون فقط شنیدم
گاهی هوس میکنم یکی شون رو قرض بگیرم مادرشون یه نفس بکشه
احتمالا خودتون بچه ندارید و تحملش براتون سخته....البته بعضیا واقعا سرو صدای زیادی دارن....ولی صبوری کنید ...بخدا من خیلی به بچه هام میگم سر و صدا نکنید ولی شما فکر کن پسر بچه یجا بشینه
باور کن بازسازی وحشتناک آزار دهنده تر از صدای بچه ست بعدم درک کنید همون جور ک اونا شما رو درک ...
آره عزیزم میفهمم همسایمون بازسازی داشت قبل عید یک ماه از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعداظهر بهش تذکر ندادم چون فهمیدم هر چند سال یکبار تکرار میشه بخاطر صدا سعی میکردم صبحا برم پیاده روی بعضی اوقاتم میرفتم خونه مامانم ولی ما ۴ سال پیش یه بار بازسازی داشتیم اینا هر روز دارن شلوغ میکنن خیلی سخته بخدا بعد تو ساعت مختلف شبانه روز هم شلوغ میکنن