2777
2789

من با مادرشوهرم زندگی میکنم دوس دارم خونمو جدا کنم ازش بخدا خسته شدم دیگ این شیش هفت ساله من عذاب میکشم حوصله بچمو ندارم حوصله کارای خونه رو ندارم همش غر میزنه سرم با شوهرم حرف میزنم اون میپره وسط حرفامون جای شوهرم جوابمو میده چیزیو جا میدم اون میاد درش میاره میزارش ی جا دیگ تو خونه خودم نمیتونم راحت لباس بپوشم شالمو فقط در میارم اونم از وقتی ک پدرشوهرم فوت شده حالا شوهرم راضی نمیشه ک خونه رو جدا کنیم ی بار تو بحثامون با عصبانیت گف طلاقت میدم اما خونه رو از مامانم جدا نمیکنم چهارسال پدرشوهر ۹۰سالمو مراقبت کردم یه تفریح درست حسابی نرفتم ماهی یه بار قایمکی میرفتم خونه بابام پدرشوهرم از تنهایی میترسید هر شب و هر روز خدا خونمون پره ادم بود هر روز و شب عذاب میکشیدم تو اون سن دو ساله فوت شده یکم زندگیم راحت شده مادرشوهرم روز ب روز بدتر شده تا یه قاشق نشسته ببینه جلو شوهرم غر میزنه شوهرمم طرف اونه دوسم داره ها خیلی دوسم داره ولی عقیدش اینه ادم ب پدرومادرش خوبی کنه و مراقبتشون کنه زندگیشون عالی میشه ولی اگ مراقبتشون نکنه یا جوابشونو بده یا بی احترامی کنه زندگیش نابود میشه مامانش جلو اون بمن میگ گو.ه میخوری غلط میکنی شوهرم هنو با من قهر میکنه میگ مامانمو چرا ناراحت کردی ک ازت راضی نیس ولی من بگم بالا چشمت ابروعه شوهرم سه روز بام قهر میکنه ک ب مامانم بی احترامی کردی خلاصه بخام بگم خیلیه 

حالا اول تصمیم گرفتم  با بابام صحبت کنم ب شوهرم بگه خونه جدا بگیرع حتی شده ب زور و دعوا 

حالا تصمیم گرفتم دعا بگیرم برا شوهرم بعضیا میگن دعا خوب نیست و فلان بنظرتون چیکار کنم 

(اینم بگم ک من موقع ازدواج سنم خیلی خیلی پایین بوده و از زندگی چیزی نمیدونستم لطفا در مورد سنم سوال نپرسید یا قضاوت نکنین)

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

اینجا میگن باید پسر کوچیکه مامان باباشو مراقبت کنه انگار قانونه

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرکوچیکه پدر و مادرش نگه داره درصورتی که خونه رو بهش بدن

دقیقا 

ب بقیه بچه هاش یدونه خونه یا زمین مسکونی و زمین کشاورزی دادع این خونه هم بعد خودش و زنش برا ماس یدونه تراکتور اضافه داد ب ما بخاطر مراقبت کردنشون ولی من اینا برام مهم نی من ارامش میخام راحتی. میخام شده تو چادر 

ربط نداره .

هر کی زیادتر خورده و میخوره اون نگه داره .

اونی که بهش هیچی ندادن اون نگه نداره .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مادر شوهرت=مامان خودم امیدوارم زودتر جداشه خونتون از مادرشوهرت قشنگ میفهمم چی میکشی

💔

ربط نداره . هر کی زیادتر خورده و میخوره اون نگه داره . اونی که بهش هیچی ندادن اون نگه نداره .

به همه داده 

ب ما فقط در قبال مراقبت کردن دوتاشون یدونه تراکتور اضافه داد ولی من نمیخام من ب ارامش وراحتی نیاز دارم

من که مجردم. ولی اگه جات بودم، می افتادم سرش و تا میتونستم میزدمش و بعد فرار میکردم. مهم نیست که اگه ...

بچم چی

اگه به جدایی راضی نشد بجز کارهای خودت از این به بعد هیچ کاری نکن بگو مادر توعه و باید از تو راضی باشه از من نباشه هم مهم نیست اگه خق منو بخاطر رضایت مادرت ضایع کنی منم راضی نیستم و حلال نمیکنم اگه به جدا شدن راضی نیست خونه اگه ویلایی دو طبقه کنید جدا زندگی کنید خودش به کارهای مادرش برسه اصلا به قرص و دکتر و مهمون ها و هیچ چیز مادر شوهرت کاری نداشته باشه مهمونی تو برو خونه پدر مادرت برو و کمتر خونه بمون

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
به همه داده  ب ما فقط در قبال مراقبت کردن دوتاشون یدونه تراکتور اضافه داد ولی من نمیخام من ب ا ...

همین خونه و تراکتور رو اگه کاغذی چیزی ندارید بهش دل خوش نباشید چون عموی خودم تا مادربزرگم زنده بود بخاطر این که ازش نگهداری نکنه صداش در نیومد میگفت همش مال شما بعد فوتش اومد از همه چیز حق میخواست

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
اگه به جدایی راضی نشد بجز کارهای خودت از این به بعد هیچ کاری نکن بگو مادر توعه و باید از تو راضی باش ...

میگ ت میخای ک مامانم دگ خونمون نیاد برا همین میگی جدا شیم اصن حرف زدن فایده ندارع 

همین خونه و تراکتور رو اگه کاغذی چیزی ندارید بهش دل خوش نباشید چون عموی خودم تا مادربزرگم زنده بود ب ...

تراکتورو فروختیم ولی خونه هنو ب نام پدرشوهرمه