2777
2789
عنوان

شما اگه پول زیاد داشتین چی کار می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 32 پست

همشو میدادم مامانم که دیگه نره سرکار

هر جور دوست داره سرمایه گذاریش کنه تا اونقدری براش در بیاد که قید کار تو شرکتی که هست رو بزنه

دیگه راحت تر باشه. دوست داشت بازم کار کنه حالا. دیگه به خودش ربط داره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بدترین کار ممکن روکردید سریع از بانک در بیارید هر چی میتونید بخرید از طلا ماشین ملک هفته به هفته کلی ...

گوش نمیده‌که‌میگه بزار بیشتر بشه.ما کلا روالمون اینه که‌پولو میزاریم بانک بعد زیاد شد میدیم خونه یا ماشین الان این پولم حدود ۲۳۰۰هست من میگم بریم سمت شمال بگردیم دنبال ملک همسرم میگه اواخر فروردین چک دارم بزار اون مبلغم بیاد رو این پول بعد.من میگم بریم بگردیم چون هنوز مشخص نیست چه منطقه ای بخوایم بگیریم اون میگه فعلا وقت ندارم که بریم دنبال ملک.خنگه دیگه تو زندگی به هرچی رسیدیم خودم پیدا کردم اینیکی اما دوره باید خودش باشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوش نمیده‌که‌میگه بزار بیشتر بشه.ما کلا روالمون اینه که‌پولو میزاریم بانک بعد زیاد شد میدیم خونه یا ...

من قبل عید رفتم هرجور شده دست خودم رو بند کردم الان زمین قسطی میدادند یه مبلغی دادیم تا شش ماه قسط زنگ زدن متری یک تومن تو این بیست روز بالاتر بخرن ندادیم چون نیتمون ساخته زمینی که دوماه پیش یا یک ماه پیش میتونستی بخری رو دیگه نمیتونی بخری فقط خرید مهم نیست جاش مهمه سندش مهمه