2789
عنوان

بیمه عمر

| مشاهده متن کامل بحث + 51812 بازدید | 55 پست

سلام و‌خداقوت 

دوستان بنده کارشناس رسمی بیمه پاسارگاد هستم شعبه فاطمی هشت بهشت

خیلی دوست دارم به دوستانی که میخوان اطلاعات کامل در ضمینه بیمه های عمر و اتیه و بازنشستگی مبتنی بر طلا داشته باشن بنده راهنماییشون کنم 

09191393141شماره کاری بنده هستش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احتمالا اونها خوده نماینده نبودن و کارمند یا منشی بودندتازگیها یکی از شرایطی که ایران ارائه داده پوش ...

خدا خیرت بده

یعنی بیمه ایران خوبه من انجام داده بودم اکثرا میگفتن بده و..

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

عزیزم بیمه عمر در ایران کلا یه دروغه مواظب باشین تو این دام نیفتین اولش حرفا و وعده های قشنگ میدن ولی کلا دروغ میگن  فقط در صورت فوت بیمه شده ممکنه پولی بدن تازه اونم شرایط خودشو داره و کاری میکنن و قراردادرو جوری تنظیم میکنن که اونم ندن مستمری که کلا دروغ محضه ده یا پانزده یا بیست سال پول می‌ریزی پنج شش سال اول که نصف پولایی رو که می‌ریزی رو بعنوان کارمزد نماینده و شرکت و بیمه مرکزی کسر میکنن و نوش جان میکنن بعد از پنج شش سال سود سالیانه تعلق میگیره اونم سالیانه بسیار کمتر از سودی که بانک‌ها میدن بالاخره بعد از سالها یه پولی جمع میشه و میشه اندوخته بیمه حالا تو مدت بیمه نامت تموم شده و باید اون اندوخته رو بهت برگردونن ولی اومدن یه فکر بکر کردن اون اندوخته خودتو ماهیانه بعنوان مستمری بهت میدن تا اندوختت تموم بشه یعنی کلاهبرداری در کلاهبرداری

دقيقا براخود من پيش اومده بيمه عمر مان از بيمه ايران گرفتم كلي وعده دروغ دادن و در عمل خبري از وعده ...

همه شون مبلغ های خوبی هستن بعد از اینکه سند صادر شد هیچ کدوم از حرفهاشون داخل قرارداد قید نشده

عزیزم بیمه عمر در ایران کلا یه دروغه مواظب باشین تو این دام نیفتین اولش حرفا و وعده های قشنگ میدن ول ...

اونم به شرطی میدن که همه اقساط رو سر تاریخ واریز کنید و هر سال هم بیست درصد اضافه کنید 

یه کارگزاری بیمه میشناسم توی شهرری با تمام شرکت های بیمه کار میکنه.خودشم تخصص بالایی داره توی کارش.م ...

چه تبلیغ تابلویی کردی تاریخ عضویت با تاریخ پست یک روز هست و اینکه کارشناس و کارگارگزاری نداریم که با همه بیمه ها کار کنه مگه اینکه کل شبانه روز در هر بیمه چند ساعت مشغول به کار باشه و کل شب رو نخوابه و کل بیست چهار ساعت در حال فک زدن برای ارباب رجوع باشه 

خانم من کارمند بیمه هستماصلا نتونستم اینو باور کنمبه این جهت که الان و درشرایط فعلی جامعه ، تنها بی ...

سلام میشه بمن بگید دلایلتون واسه اینکه گفتید بیمه پاسارگاد خوب نیست چیه؟شاید اطلاعات شما واسه انتخاب من مفید باشه.ممنون

اونم به شرطی میدن که همه اقساط رو سر تاریخ واریز کنید و هر سال هم بیست درصد اضافه کنید

دقیقا اگه سر تایم پرداخت نکنی حق بیمه رو از اندوخته خودت بر میدارن .

متاسفانه مردم آگاهی ندارن و به دام میفتن بیمه عمر در ایران یه دامه فقط یه دامه و شرکت های بیمه بیشترین و شیرین ترین در آمدشون از بیمه ی عمره برای همین اینهمه تبلیغ و تلاش میکنن که بفروشن چرا این همه تبلیغ برای بیمه های دیگه نیست؟

من نماینده بیمه سامانم تضمین میکنم که بهترین بیمه عمر از لحاظ پوشش و سود دهی سامانه و کسایی که میگن ...

عزیزم بیمه کلاه برداری نیست بیمه تکمیلی عالیه و باید همه داشته باشن بیمه ثالث و بدنه واقعا ضروریه بیمه مسئولیت ضروریه...... ولی بیمه عمر در ایران بدرد نخوره و بخاطر دروغهایی که فروشنده های بیمه عمر تحویل میدن کلاهبرداریه چون اگه واقعیت رو به مردم بگن کسی بیمه عمر نمی خره ولی بیمه های دیگه رو مردم خودشون میرن دنبالشون چون ماهیتشون ثابت شده ولی بیمه عمر فقط زمانی بدرد میخوره که شخص فوت کنه مستمری عمر کلاهبرداریه وامش کلاهبرداریه اینکه بعضیا میگن درمان رو هم پوشش میده کلاهبرداریه..... واقع بین و راستگو باشیم

به جای بیمه عمر هر ماه یه سگه یا منات بگیرید برا بچه هاتون من ۱۵ سال پیش خودمو بیمه عمر کردم اون موقع ۶۷ میلیون بعد ۲۰ سال میدادن بهم طبق جدول و من خوشحال که میتونم ماشین بخرم خونه بخرم زهی خیال باطل الان ۱۵ سال گذشته و اندوخته بیمه من شده ۲۹ میلیون اگه ۶ سال دیگه هم واریز کنم میشه ۶۷ میلیون حتی یه گوشی هم نمیشه خرید گول بازاریاب های بیمه رو نخورید