2821
2789
عنوان

بیمه عمر

| مشاهده متن کامل بحث + 51442 بازدید | 55 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله فرستادم

به فرض اگه شما سالی 40میلیون بدید بعد از 12 سال، شما ماهی  18میلیون حقوق دریافت خواهید کرد به صورت تقریبی هست بر اساس تورم امسال  اون موقع بر اساس تورم اون سال محاسبه میکنند و بیشتر خواهد شد .و 217میلیون تومن هم به عنوان باز خرید بهتون میدن .

اگه هم کلا حقوق و باز خرید نخواستین دو میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومن میگیرین .

سال دوم هم 40تومن بهتون وام سه ساله  میده 

به منم خود نمایندگی ایران گفت برو بیمه سامان بکن الان بهترینه

من نماینده بیمه سامانم تضمین میکنم که بهترین بیمه عمر از لحاظ پوشش و سود دهی سامانه و کسایی که میگن بیمه کلاهبرداری یه سوال دارم ازشون اگر کلاه برداریه چرا ماشینتون و بیمه میکنید؟؟؟ پس در واقع امثال شما به ماشین بیشتر از آینده و جونتون اهمیت میدید 🙏🙏🙏🙏

یه کارگزاری بیمه میشناسم توی شهرری با تمام شرکت های بیمه کار میکنه.خودشم تخصص بالایی داره توی کارش.ما همه کارهای بیمه ایمونو با ایشون انجام میدیم 

پیشنهاد میکنم ازش مشاوره بگیرید و باهاش کار کنید

اینم شمارش

۰۹۱۲۴۷۶۳۶۴۷

به فرض اگه شما سالی 40میلیون بدید بعد از 12 سال، شما ماهی 18میلیون حقوق دریافت خواهید کرد به صورت ت ...

سلام عزیزم یعنی ۱۸ ملیون ۱۲ سال دیگه هر ماه میدن؟یا بر اساس تورم اون سال ممکن مثلا ماهی ۵۰ یا ۶۰ یا هر مقدار بر اساس تورم میدن؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

سلام عزیزم یعنی ۱۸ ملیون ۱۲ سال دیگه هر ماه میدن؟یا بر اساس تورم اون سال ممکن مثلا ماهی ۵۰ یا ۶۰ یا ...

کارشناس بیمه به من گفت این ۱۸ تومن بر اساس تورم امسال محاسبه شده اما قطعا بعد از ۱۲ سال بر اساس نرخ اون موقع محاسبه میشه و بیشتر از این خواهد بود 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز