2821
2789
عنوان

بیمه عمر

| مشاهده متن کامل بحث + 51364 بازدید | 55 پست
خانم من کارمند بیمه  هستم اصلا نتونستم اینو باور کنم به این جهت که الان و درشرایط فعلی جامعه ...

دوست عزیز بیمه ایران سود مشارکت پایینی داره و به نظرم در هرشرایطی یه همکار نماینده درست نیست وجه محصول شرکت مقابل رو بد یا تخریب کنه هر شرکتی مزایا و معایبی در محصولی که ارائه می کنه داره ما برحسب شرایط مشتری باید این اطلاعات رو به مشتری بدیم که هر شرکت سود مشارکت متفاوت و پوششهای متفاوتیی ارائه میده که بر حسب اطلاعاتی که میدیم سعی میکنم بهترین شرایط رو به بیمه گذار ارائه بدیم حتی در شرایط سخت کرونا بیمه هم مثل بانک و ادارات مورد نیاز ضروری مردم به همه خدمات ارائه میدادن پس لطفا یه تجدید نظر در نحوه مشاوره به بیمه گذار بدین که حداقل فکر نکنه شما الان دارین محصول خودتون رو بلد میکنید.

احتمالا اونها خوده نماینده نبودن و کارمند یا منشی بودند تازگیها یکی از شرایطی که ایران ارائه داده پ ...

منم میگن بیمه عمر ایران خیلی خوبه دولتی 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام وقتتون بخیر بنده مدیر فروش مستمری وبازنشستگی خاورمیانه هستم سن ورود برای این بیمه از بدو تولد تا سن ۸۰ سالگی هست تخصصی ترین شرکت بیمه هست که در حیطه بازنشستگی فعالیت می کند . ومادام العمر حقوق میدهد شماره تماس 09187555650

دوستان عزیز بیمه عمر در ایران بدلیل تورم و بی ثباتی ریال  کلاهبرداریه محضه و نماینده های بیمه های عمر بوسیله مغالطه و تطمیع وزبانبازی و ترفندهای نامردی دیگر مشتری را متقاعد می‌کنند که ۲۰ یا ۳۰ سال دیگر مثلا ۲ملیارد خواهی گرفت که با مراجعه به تاریخچه قیمت ریال و میزان تورم متوجه خواهی شد که ۲ میلیارد تا ۳۰ سال دیگر معادل ۳۰ ملیون الانه فروشنده های بیمه عمر بهیچ عنوان این را به نمی گویند و فقط وعده میلیاردر شدن شما در آتیه را می‌دهند لطفا خوب متن را بخوانید من نمی گویم کلا بیمه عمر بده خیر بیمه های عمر در کشور های اروپایی و با ثبات بهترین گزینه تامین آینده است ولی در ایران کاملا بر عکس!!!

به بیمه عمر به عنوان سرمایه گذاری نبایدنگاه کرد.باید به عنوان پس انداز نگاه کنیم.پس اندازی ک در طی سالهایی ک بیمه میشین پوشش بیمه ای هم دارین.پس نگاه کنین بهترین پوششها روکدوم شرکت میده و بالاترین سود کدوم شرکت.در هر دوگزینه شرکت سامان بهترین عملکرد رو داره.

متاسفانه بعضی از کارشناسان بیمه ایران و نمایندگیهای بیمه ایران با ادعاهای کذب و واهی و فریبنده درمورد بیمه عمر (مان) به مردم وعده هایی میدهند که در سند و در عمل هرگز اتفاق نمیافتد.مثل برخورداری از بیمه تکمیلی و داشتن مستمری نجومی و …

متاسفانه بعضی از کارشناسان بیمه ایران و نمایندگیهای بیمه ایران با ادعاهای کذب و واهی و فریبنده درمور ...

دقيقا براخود من پيش اومده بيمه عمر مان از بيمه ايران گرفتم كلي وعده دروغ دادن و در عمل خبري از وعده هاشون نبود 

سلام دوستان من ۱۴ ساله هستم از سال ۱۳۹۸ تاالان که چیزی نمونده ۱۴۰۲ تموم بشه بیمه عمر رازی پرداخت میکنم سال اول از ۵۰/۰۰۰تومان شروع کردم الان ۱۴۰۲_( ۱۷۸/۲۰۰)تومان چیزی پرداخت میکنم ولی نمیدونم مزایای بیمه چیه یا بعد از ۲۰ ساله چقدر بهم تعلق میگیره اگر میشه لطفا راهنمایی کنین 

خودم اهل اردبیل هستم

خانم من کارمند بیمه  هستم اصلا نتونستم اینو باور کنم به این جهت که الان و درشرایط فعلی جامعه ...

من پارسال بیمه عمر ایران ثبت نام کردم،نمایندگی رضا رحیمی،و در بانک هم فرم پر کردم،ولی الان اصلا بهشون دسترسی ندارم ظاهرا جاشون عوض شده و در نت از مدیریتش به عنوان اختلاس گر بیمه عمر اطلاعات دیدم،متاسفم واقعا برای نظارت هایی که به قول شما حتی روی یک بیمه دولتی نیست،البته اگر ایران دولتی باشه نمیدونم،اما شوکه شدم......

من پارسال بیمه عمر ایران ثبت نام کردم،نمایندگی رضا رحیمی،و در بانک هم فرم پر کردم،ولی الان اصلا بهشو ...

نمیتونه کلاهبرداری کنه شما به شعبه مرکزی تو خ مطهری مراجعه کنید همراه با قرارداد مکتوب

متاسفانه بعضی از کارشناسان بیمه ایران و نمایندگیهای بیمه ایران با ادعاهای کذب و واهی و فریبنده درمور ...

بیمه عمر که حقوق بازنشستگی نداره چه بیمه ایران باشه یا سامان یا پاسارگاد یا هر کدومشون

اون یه قرارداد جداگانه در بیمه ایران هست که کلا پرداختی هاش با بیمه عمر کلی متفاوت هست 

و بیمه عمر بندهاش رو بخونید یه سری پوشش هایی داره که در صورت از کارفتادگی و بیماری خاص و فوت و از این قبیل بهتون تعلق میگیره تو قرارداد مکتوب جز به جز نوشته