سلام بچه ها من دو هفتس پریودی تاخیر انداختم 4 5 روز پیش بی بی چک زدم منفیه منفی بود امروز صبح زدم خیلی اروم یه حاله رو مثبت انداخت اما 5 6 ثانیه بعد منفی شدو طرف مثبت کاملا سفید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الان ۲۳ روزه پریودم عقب افتاده و یکهفته از امپولا گذشته و پریود نشدم
ممکنه باردار باشم😔
سابقه نداشته بیشتر از دو روز عقب بندازم
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
به نظرم آزمایش بده برا منم هی منفی میشد تا هشت ماه نفهمیدم باردارم🧘
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
به نظرم آزمایش بده برا منم هی منفی میشد تا هشت ماه نفهمیدم باردارم🧘
۸ ماااااااااه؟؟؟؟؟😐😐😐😐
مگه میشه
اصلا پیگیر پریودیت نشدی؟؟
تکونم نمیخورد؟؟؟
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒