2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 18 پست
اون امپولارو همینجوری میزنن ؟؟؟ یا اول باید ازمایش خون بدی اگر منفی بود بعد میزنن ؟ 

من ازمایش خون دادم

پروژسترون اگه بچه باشه سفتش میکنه. نمیندازه. 

اگه بچه نباشه پریود میشی. ۱۰ روز تا دو هفته وقت داره بعد از تزریق.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
۸ ماااااااااه؟؟؟؟؟😐😐😐😐 مگه میشه اصلا پیگیر پریودیت نشدی؟؟ تکونم نمیخورد؟؟؟

بله شده دیگه😊چون تنبلی دارم زیاد شک نکردم،چرا تکون میخورد اما بارداریم داستان داره😁

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله شده دیگه😊چون تنبلی دارم زیاد شک نکردم،چرا تکون میخورد اما بارداریم داستان داره😁

خیلی عجیبه

رفتم ببینم تاپیک داستانشو دارین، نبود متاسفانه 😅

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خیلی عجیبه رفتم ببینم تاپیک داستانشو دارین، نبود متاسفانه 😅

بله خیییییلی😊آخه طولانیه حسه نوشتنش نیست ببخشید😁🙂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍