2777
2789

بگین چی شد ک عاشقش شدین

من عاشق موسیقی و حرم رفتنم ...

شما ها چی

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول خدا که هر جایی اسمشو صدا زدم بدون هیچ معطلی کمکم کرد اونی که میخاستمو که نه بهتر از اونو بهم داد 

دومم شوهرم که همیشه پشتم بود اگه کم داشت برا من اول گرفت اگه ام زیاد داشت همشو خرج من کرد 🥹

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

من عاشق همسرم و بچه تو شکمم سنتی ازدواج کردم بعضی وقتا خیلی دعوای بدی میکردیم ولی بدون هم نمیتونستیم چن وقت پیش ک نزدیک بود جدا زندگی کنیم و بعد بچه طلاق بگیرم ولی انگار نمیتونیم بدون هم 

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔
اول خدا که هر جایی اسمشو صدا زدم بدون هیچ معطلی کمکم کرد اونی که میخاستمو که نه بهتر از اونو بهم داد ...

😍 الهی شکررر

لا حول ولا قوه الا بالله

همین خدا اگر منو لایق بدونه 💔

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

من عاشق همسرم و بچه تو شکمم سنتی ازدواج کردم بعضی وقتا خیلی دعوای بدی میکردیم ولی بدون هم نمیتونستیم ...

الهی شکررر😍

ماشاءالله لا حول و لا قوه الله بالله

نقاشیو از بچگی دوس داشتم 

طراحی هم میکنم 

ولی از وقتی وارد رابطه شدم اولین طراحی چهرم صورت عشقم بود و از اون به بعد عاشق نقاشی و طراحیم 

ولی تابحال کلاس نرفتم برای حرفه ای دنبال کردن 

دلی میکشم 

عاشق همسرم بودم که متاسفانه خدا برد پیش خودش گفت تولایق اش نیستی

خدا بیامرزتش این حرفا رو نزن هرشب برای رفع دلتنگی با عکسش صحبت کن و هم قرآن بخون 

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔
نقاشیو از بچگی دوس داشتم  طراحی هم میکنم  ولی از وقتی وارد رابطه شدم اولین طراحی چهرم صو ...

چ جالب

کنجکاو شدم اگه دوست داشتین یه نمونه بفرستین