خب حقیقت شما منو نمیشناسی و به بد کسیم شاید گفتی اینچیزارو یاده قانونه آهن ربا افتادم وقتی منفی مثبتو جذب میکنه به اصطلاح هرچی بی محلی کنی و منفی باشی اون جذبت میشه یا همچین چیزایی و درمورد گزینه ۱ که بخوام احترام بزارم تو واقعیت شاید سوای احترام گزاشتن یا نزاشتن گاهی اوقات حتی توی جمعه بیرون یا مختلط حالا مطبی مهمونی یا جایی من شاید ۹۰ خورده ای درصد اوقات خیلی چشم تو چشم نشم و کابل بگیرم و از ارتباط باهاشون فرار کنم و راحت نباشم خیلی و گزینه ۲ هم که طبیعتن کسی که فراری باشه خیلیم تیکه نمیپرونه
کلن من شاید بشدت آدمه درونگرایی باشم و گاهی اوقات توی جمعه پسرونه ممکنه ادای آدمای اجتماعیو دربیارمو آدمه باحالی جلوه بدم ولی در اصل حتی با هیچ پسریم رفاقتی ندارم کسی بخوام رفیق صداش کنم وجود نداره الان برام حالا شما درمورد جذب دخترا برام توضیح میدی😅
توی مجازی درسته سرزبون دارم میتونم روحیاته درونمو تا حدی بریزم بیرون وگرنه تو واقعیت این شکلی نیستم صد در صد نه اینکه هیچی بلند نباشما اتفاقا شاید از شما هم که دختری یه چیزایوو بهتر بدونم و بخاطره علاقم تحقیق کرده باشم ولی به دلایلی خودم ممکنه دوری کنم و همشو انجام ندم و پیگیر انجامه اینکارا نباشم همیشه