2777
2789
برای ما تعجب اور نیست چون دخترامون زود ازدولج میکنن فقط یه سوال ۱۶ سالگی ک ازدواج کردی پشیمون نشدی ...

نه اصلا

ولی شوهرم خیانت کرد چرا... 

بیشتر از انتخابم لجم گرفت.... میتونستم از مجردیم لذت ببرم یا تلاش کنم مستقل بشم... 

حیف برا این حرفا دیره

آبی به رنگ احساس من💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رشته ای میخوای خب؟تو حتی اگه دانشگاه تهران روزانه هم بخوای از الان بشینی خیلیییی زیاد بخونی باور ...

فکر کردی ترمیم به ذهنم نرسیده

اتفاقا دی ترمیم کردم ولی بازم خوب نشد. الان معدلم ۱۶/۲۲ هست . در صورتی که میگن زیر ۱۹ باشی از دایره رقابت خارجی

داداش شما درجریان نیستی بیخیال پیگیر نشو لطفا دمت گرم

شما بادعوای منو اون چیکار داری!طرف داریشو میکنی؟

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/
امسال تولد گرفتی 

چرا به خاطر کنکور ؟

فقط کیک خریدم:))))

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
فکر کردی ترمیم به ذهنم نرسیده اتفاقا دی ترمیم کردم ولی بازم خوب نشد. الان معدلم ۱۶/۲۲ هست . در صورت ...

فک نمیکردم دی ترمیم کرده باشی بازم کنکور خیلی مشخص نیست شاید اگه درصدای خیلی بالا باشه شانس داشته‌باشی

مگه ترمیم بر نداشتن

نمیدونم شنیدم برداشتن. اگ اینطور باشه یعنی من نهایی امسال هرگندی بزنم کلا دیگ نمیتونم ترمیمش کنم تا اخر عمر؟  یا فقط ترمیم امسالو برداشتن؟

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

نه اصلا ولی شوهرم خیانت کرد چرا...  بیشتر از انتخابم لجم گرفت.... میتونستم از مجردیم لذت ببرم ...

الهی عزیزم خدا ب دلت ارامش بده خواهرمم عین شما ۱۶ سالگی ازدواج کرد ولی باز شوهرش بهش خیانت کرد الان مجبوره بسوزه و بسازه

باشد که جهان شود به کام دل:)