2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه شوخی میکنم بلخره گفتم از هرچی پسره حالتون بهم میخوره این تیکه کلامه شاید یه مقداری پسرونه باشه ی ...

فک نکنم کلمات پسر دختر داشته باشن چون از شما شنیدم شاید مطعلق ب خودت میدونی باش دیگه نمیگم

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/
هیچ راحت باش

راحتم مث اینکع شما ناراحتی

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/
فک نکنم کلمات پسر دختر داشته باشن چون از شما شنیدم شاید مطعلق ب خودت میدونی باش دیگه نمیگم

نه من نگفتم فقط متعلق به پسراست سو تفاهم نشه 

شاید تو جمع خانما نبودم ندیدم که میگن یا نه خیلی 

چه حرفیه مال بابام نیست که

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
نه پس با ریشو سیبیل این پشت نشستم دارم لاک میزنم ناخنامو بره چی باید دروغ بگم آخه😂 

وای اصلا شبیه مردای سایت نیستی 😂😂😂

یه چیز همیشه دلم میخواست به پسرا بگم

1 یه تعدادی هستن تا دختر میبینن لبخند می زن و خودشو به دختره میچسبن  و تحویلش میگیرن و همش میگن اول خانم این افراد کمترین جذابیت دارن بین مردا 

2 پسرایی که برای جلب توجه و جذب دوس دختر تیکه میندازن اینا هم جز همون دسته هستن که هیچ جذابیتی ندارن 

و واقعا چرا این دوتا گروه در واقع هدفشون اینه که به دخترا نزدیگ بشن ولی با رفتارشون دارن خیلی خیلی دور دور تر میشن

اینو گفتم که اگر شما جز این گرو هایی اینو بدونی 

دلم میخواست اینو به یه پسر بگم که وقتی یه دختر دیدی محلش نذار این بیشترین جلب توجه هست 

توی0 9چ درصد دخترا هم همینه رد خور نداره چه دختر سالم چه خراب 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
نه از کم خوابی ناراحتم فکر کنم

پس بخواب..😑

چیش تعجب اوره؟  منی که متولد 83 ام بهمن سال 1399 ازدواج کردم:/

برای ما تعجب اور نیست چون دخترامون زود ازدولج میکنن

فقط یه سوال ۱۶ سالگی ک ازدواج کردی پشیمون نشدی ک زود ازدواج کردی

باشد که جهان شود به کام دل:)
نزن این حرفو

داداش شما درجریان نیستی بیخیال پیگیر نشو لطفا دمت گرم

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂