2777
2789
عنوان

میگم

241 بازدید | 15 پست

سلام میگم چند روز پیش  یکی از فامیل ساعت پنج صبح بهم گفت بیا بریم بیرون منم خیلی حوصلم سر رفته بود دو هفته بود بیرون نرفته بودم و باهاش رفتم بعد گفت پسر خالم میخواد ما رو بگردونه   گفتم پسر خالش عیبی نیست رفتیم دیدم  دوتا پسر جلو نشستن منم هیچی نگفتم بعد فهمیدم پسر خاله مامانش بوده و دوس پسر فامیلمون هست منم احساس ترس کردم هعی میگفتم برگردیم ساعت 5:12رفتیم 5:23 به خاطر من برگشتیم الان احساس گناه میکنم  خوب گفت پسر خالمه گفتم حتما خانوادگی میخوان برن عیبی نی  نگران آبروم هم خیلی هستم3

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چیزی نمیشه نترس پلی دفعه دیگه این کارو نکن 

چیزی بهت نگفتن؟ چطور شد ک برگشتین

عکس که نگرفتن 

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         
چقد آدم ببخشید بی شعوری بوده طرف 

هیچوقت واسه گفتن حقیقت عذر نخوا😂

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

خوب کردی اصلا عذاب وجدان نداشته باش  حالا چرا ۵ صبح؟؟!!!

باباش خیلی سخت گیره نمیزاره بره بیرون  اما با مامانش خیلی راحته به خاطر همین پنج رفتیم که باباش نفهمه  بعد میتونم تاپیک اینجا رو حذف کنم؟ 

نه چیزی نمیشه نترس پلی دفعه دیگه این کارو نکن  چیزی بهت نگفتن؟ چطور شد ک برگشتین عکس که ...

نه عکس نگرفتیم من میگفتم زود برگردیم خانوادم   دعوا میکنن دیگه برگشتن بعد پسر جلویی هم گیر داده بود شماره بده   دیگه بدتر  فامیلم رو هم خواست  نگفتم  به فامیلمون گفتم اگه بگی خودت میدونی اونم نگف

نه عکس نگرفتیم من میگفتم زود برگردیم خانوادم   دعوا میکنن دیگه برگشتن بعد پسر جلویی هم گیر ...

خوب کردی 

دیگه از این کارا نکن هیچوقت هیچوقت 

ممکن بود خدایی نکرده بلایی سرت بیارن عزیزم نکن از این کارا 

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.