مرسی فردا میرم ازمایش. کاش ازمایشمم مثبت شه.. دعا کن انشالله به حق این روزای عزیز خدا دامنتون سبز ک ...
ممنون گلم، انشاءالله
بی بی چکت که صدر درصدمثبته،برات آیت الکرسی میخونم و دعا میکنم انشاءالله فردا بری آزمایش و اونم صد در صد مثبت باشه
میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚
دو روز.. قبلا این مارک و خیلی استفاده کردم منفی بوده.. اولین باره اینطور شد انشالله ک کاذب نباشه
کاذب نیست و انشاءالله فردا با خبرهای خوش میای
میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚
یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
دو روز.. قبلا این مارک و خیلی استفاده کردم منفی بوده.. اولین باره اینطور شد انشالله ک کاذب نباشه
من ۵ روز تاخیر متوجه شدم سینه هام به شدت ورم کرده بودنو درد میکردن زیر دلم تیر میکشید درد شبیه پریود چون مثبت کاذب داخل بی بی چک ها زیاده به خاطر بارداری شیمیایی من ۳ تا مارک مختلف گرفتم خودکاری ها از همه بهترن تست کردم همون دو ثانیه اول دو خط شد ازمایشم دادم مثبت شد