2777
2789
عنوان

مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه چند روز از موعدت گذشته بود؟

دو روز.. مرسی نمتونم دل ببندم فردا میرم ازمایش

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

مبارکه گلم  انشاءالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی

برای همه منتظرا دعا کن و برای منم دعا کن چند روز دیگه موعدمه،مال منم مثبت بشه انشاءالله

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

مبارکه گلم خوشحال شدم برات برا منم دعا کن بچه دار شم 

مرسی دعا کن کاذب نباشه.. 

انشالله به حق این روزای عزیز از ته دلم میخام که باردارشی سریعتر🌱

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
مبارکه گلم خوشحال شدم برات برا منم دعا کن بچه دار شم 

انشالله شماهم بزودی عکس بی بی چک مثبت واسمون میذاری🌱

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
مبارکه گلم   انشاءالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی برای همه منتظرا دعا کن و برای منم دع ...

مرسی فردا میرم ازمایش. کاش ازمایشمم مثبت شه.. دعا کن

انشالله به حق این روزای عزیز خدا دامنتون سبز کنه 🌱

حالتو خریدارما😍🌹

واقعا؟؟ دعا کن کاذب نباشه

آره ( مجردم ولی یاد گرفتم) 

عزیزمم😍🥺

واقعا؟؟ دعا کن کاذب نباشه

انشالله ‌که کاذب نیست و داری مامان میشی بسلامتی❤

لطفا اگه از دست شوهر،مادرشوهر،خواهرشوهر و جاری دلت پره سر کاربر نی نی سایت خالی نکن...انسان باشیم یه کم😩
چند روز از موعدت گذشته؟ انشالا مثبته بی بی چک همیشه چندتا مارک مختلف بگیرید تست کنید 

دو روز.. قبلا این مارک و خیلی استفاده کردم منفی بوده.. اولین باره اینطور شد انشالله ک کاذب نباشه