2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و این خیلی ناراحت کننده اس😩من الان ۲۲ سال دارم اصلا انگار زندگی نکردم از طرفی مثل برقو باد داره میگ ...

متاسمانی روزگار و بازیهاش خیلی غافلگیرم کرد  جوری که  در بحران‌ها خودمو فراموش کردم، ،تازه به خودم اومدم که ۴۰ سالمه،،امیدوارم از این به بعد تقدیر خوش بنویسه،،،امیدوارم و امید دارم 

من ۱۶ سالمه چشم بهم بزنی منم ۴۰ ساله میشم چه نصیحت هایی دارین عسلا؟😃

به روحت بيشتر از جسمت اهميت بده

ظواهر دنيا رو جدي نگير

به حرفها كلا اهميت نده

فقط به فكر تعالي خودت باش

كسي رو آزرده نكن

مثبت باش

متاسمانی روزگار و بازیهاش خیلی غافلگیرم کرد  جوری که  در بحران‌ها خودمو فراموش کردم، ،تازه ...

ای خدای من 

دوست گلم اولا انشالله عمرتون به بلندای ۱۰۰ ها نوروز دیگه باشه و از این جا به بعد انقدر بهت خوش بگذره و خوش باشی که ذره ای غصه ی گذشته به دلتون نمونه❤️

منم ۳۶ سالمه..دوتابچه دارم

۱۹ساله ازدواج کردم..ترم ۶یه رشته پیراپزشکیم..همش باخودم میگم چرا زودتر کنکورشرکت نکردم وزودتر این رشته رو قبول نشدم..بااینکه همش میگم سن یه عدده ..ولی باز حسرته ته دلم هست

من ۱۶ سالمه چشم بهم بزنی منم ۴۰ ساله میشم چه نصیحت هایی دارین عسلا؟😃

تلاش و تلاش و تلاش،،درس بخون،زبان بخون،،

پیشرفت کن، مهارت یاد بگیر ،تجربه کن،،لذت ببر و از حواشی و حرفهای خاله زنکی فاصله بگیر،،سخت نگیر چون چه بخواهی و نخواهی میگذره پس چه بهتر خوش بگذره

خب منم اينا رو داشتم حالا شايد كمتر  ولي از اين حسها ندارم  اتفاقا حس ميكنم هيچ كاري نكر ...

من نه این حس رو ندارم چون تو همه زمینه ها جلو رفتم هر چی رو اراده کردم هر چند سخت ب دست اوردم الانم دو سه روزه تصمیمات جدید زندگیمو گرفتم

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐