2789
من نه این حس رو ندارم چون تو همه زمینه ها جلو رفتم هر چی رو اراده کردم هر چند سخت ب دست اوردم الانم ...

موفق باشي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم ۳۶ سالمه..دوتابچه دارم ۱۹ساله ازدواج کردم..ترم ۶یه رشته پیراپزشکیم..همش باخودم میگم چرا زودتر ک ...

من متولد ۸۲ ام بنظرت امسال کنکور بدم دیر نیست؟؟

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
منم ۴۵سالمه مجردم منتظرم نیمه گمشدم بیاد فک نمیکنم دیر باشه

خوشبحالت تمام ۴۵سال عمرت رو قشنگگگگ زندگی کردی با ارامش ایشالله ک یکی پیدا شه ازدواج‌کنی

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
من ۲۶ سالمه بحران سی سالگی دارم از الان😢

وای منم ....اصلا دیگه تلاش نمیکنم واسه هیچی 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

من رسیدم‌۳۰ اصلا نمیتونم باور کنم دهه ۲۰ رو تموم کردم🥲

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗