2777
2789
از ۲۲ سالگی تا ۴۰ خیلی زود گذشت براتون؟  خیلی ترس از بالا رفتن سن دارم

خیلی زودددد،،،جوری که چندماه پیش داشتم به دوران دانشجوییم فکر میکردم و یهو به خودم اومدم که ای دل غافل چقدر زود گذشت و من فکر میکنم همین دیروز بوده

چطوری میشه یعنی؟

دیگه از چیزی ناراحت نمیشی آرامشت ازهمه چیز مهم تره زیبایی باطنی و کیفیت زندگی بر ظواهر ارجعیت پیدا میکنه و لحظه ها و زندگی برات بسیار با ارزش میشن میفهمی که زمان بسرعت میره و نمیدونی چقدر دیگه وقت داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هميشه هم همينطور مي مونه من وقتي ب اين درك رسيدم تازه سعي كردم مامانم رو درك كنم يا اوناي ك سنشون ز ...

من تو ذهنم کم سن خودمو تصور نمیکنم حتی تو رفتارمم هست واقعا همه جوره با همه سن خودمو وفق میدم

خب همه چي يعني چي چند تا مثال بزن از اين جمله هاي ك گفتي  شايد منم تجربه كردم ولي اين حسو ندا ...

بگم تعلیقم 😐 مجاراش مثلا رانندگی با سرعت بالا دستی کشیدن سفر مجردی تنها کافه و رستوران رفتن دورهمی های دوستانه درس خوندن شاغل و مستقل بودن گشت و گذار و ...

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
و منی که در آستانه چهل سالگی به بارداری فکر میکنم

منم البته هنوز درحال درمانيم

واي كه از نگاه ها و حرفهاي خانواده شوهرم خستم

همش نذر و دعا ميكنن،درجمع كه بچه باشه همش نگاه معنادار

پدر شوهرم كه ديگه گندشو درآورده اين آخرا حرفاي بي ربط ميزنه

رد داده

خیلی زودددد،،،جوری که چندماه پیش داشتم به دوران دانشجوییم فکر میکردم و یهو به خودم اومدم که ای دل غا ...

و این خیلی ناراحت کننده اس😩من الان ۲۲ سال دارم اصلا انگار زندگی نکردم از طرفی مثل برقو باد داره میگذره 

شما راضی هستین ؟ از بالا رفتن سن واهمه ندارین؟

دیگه از چیزی ناراحت نمیشی آرامشت ازهمه چیز مهم تره زیبایی باطنی و کیفیت زندگی بر ظواهر ارجعیت پیدا م ...

دقیقا منم اینطور شدم،  فکر میکردم افسردگی گرفتم نگو سندرم نزدیکی به چهل سالگی هست !! حتی اطرافیان هم بهم میگفتند عوض شدی!! انگار وارد فاز معنوی شدم