2789

من ۳۶ سالمه 

تا ارشد خوندم 

کارمندم 

۲ تا بچه ۷ و۶ ساله دارم 

خونه و ماشین و زمین از خودم دارم 

زندگیم ثبات داره تقریبا 

اما دچار یه بحرانی ام که اصن از خودم راضی نیستم و همش خودخوری میکنم که میتونستم بهترم باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم 41 سالمه بحران زده از میانسالی 😄

یه وقتا سرحال یه وقتا هم گیج ، در کل از خودم و زندگی که داشتم راضی بودم امیدوارم بقیش از قبلش بهتر و پربارتر باشه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

منم 42سالم شد خیلی حال خوبی دارم .فکر میکنم مرحله جدیدی از زندگی پیش رومه که آرامشم خیلی بیشتر قبل م ...

منم پختگی و حال الانم رو خیلی دوست دارم 

کاش از بیست سالگی چهل ساله بودم 😁 

حال دلت همیشه خوب 🌹

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

منم تازه ۳۷ سالم شده

چقد دلشوره و استرس و نگرانی کشیدم تا همیشه خانواده همسرمو از خودم راضی نگهدارم و هیچ وقت راضی نبودن ،چقدر تو حرف زدن باهاشون استرس میکشیدم که یه چیزی نگم بهشون بربخوره و با یک قدم احترام من یک قدم به بی احترامی و پر توقع بودنشون اضافه کردن تازه حدود دو ساله به این نتیجه رسیدم چقدررررر تو زندگیم اشتباه کردم و خودمو مقابل اونا نادیده گرفتم،احترامی که لایقشون نبودن و هیچ وقت نفهمیدن یا خودشونو به نفهمیدن زدن!

واقعا خیلی زود دیر میشه،تقرییا ۸ سال  بهترین سالهای عمرم همش تو استرس بودم.و الان دو ساله بهشون بی محلی میکنم و تقریبا حرف نمی زنم، حال روحیم خیلی بهتر شده و ارامش به خودم و زندگیم برگشته ولی حیف جوونیم

استارتر عزیزم پیشاپیش تولدت رو هم تبریک میگم عزیزم 🥰💚

انشالله سالهای پیش رو برات پر از اگاهی و ارامش باشه

همه چی رو تست کردم غیر از پسر بازی البته دوست اجتماعی دارم

منم همینو میخواستم ازت بشنوم که بگم مثل خودتم،منم هیچوقت دوست پسرنداشتم،وبیست وچهارساله،باهمسرنازنینم هستم،وخداروشکرهمیشه سعی کردم شادی تزریق کنم تا خانوادم شادباشن وخودمم لذت ببرم،الانم بادخترم که بیست ویک سالشه،کیف دنیارومیکنیم

منم تازه ۳۷ سالم شده چقد دلشوره و استرس و نگرانی کشیدم تا همیشه خانواده همسرمو از خودم راضی نگهدارم ...

👌👌

خیلی هم عالی ؛ وقتی سن یکم بالا میره میفهمی  هیچ چیز ارزش نداشته که وجود خودت نادیده گرفتی و برای چیزهای بی ارزش چقدر خودت سرزنش کردی

میفهمی فقط آرامش خودت مهمه❤️👌

منم همینو میخواستم ازت بشنوم که بگم مثل خودتم،منم هیچوقت دوست پسرنداشتم،وبیست وچهارساله،باهمسرنازنین ...

من اولین رابطه عاطفیم همسرم بود که اونم من به چشم دوست اجتماعی نگاش میکردم ‌ . من دختر ندارم با پسرم همدستیم ولی دختر یه چی دیگه اس منتظرم عروس دار بشم پسرمو بپیچونیم بریم صفا 😁

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
من ۱۶ سالمه چشم بهم بزنی منم ۴۰ ساله میشم چه نصیحت هایی دارین عسلا؟😃

نصحت اینکه درست را بخون و مهم تر اینکه یه کاری را شروع کن منتظر استخدام نباش خودت یه کاری بکن

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.
من اولین رابطه عاطفیم همسرم بود که اونم من به چشم دوست اجتماعی نگاش میکردم ‌ . من دختر ندارم با پسرم ...

عزیزدلم😘منم دوتاپسردارم،باپسرامم خیلی دوستم،بزرگه هجده،وکوچیکه نه سالشه،ولی بادخترم خیلی صمیمی ترم،الهی مثل خواهرم که سه تاپسرداره،وعروسش شده دخترش،برای شماهم یک دخترباخانواده وبااصالت به وقتش عروستون بشه،وکلی صفاکنید

خانوما سالی که بدنیا اومدیم حساب نمیشه دیگه از سال بعدش حساب میشه درسته

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚