2789
خیلی هم عالی منم با همون تنهایی دارم سر میکنم کار خاصی هم نمیشه کرد بیخیال سرنوشت منم این شکلی بود د ...

درایینه ببین نجات دهنده ات را

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
درایینه ببین نجات دهنده ات را

شما لاندای خودمونی؟؟؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

درود بر تو ای ۶۲ ای دیگر

🌹🌹🌹🌹🌹

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
مامانت تقریبا همسن منه ماشالله دختر به این بزرگی داره میاد نی نی سایت،دختر دو ساله منم کنارم خوابه😄 ...

منم دی چهل سالم میشه پسرم سه سالشه😂

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

کلی حالم خوب شد با خوندن نظراتتون انشاالله همیشه خوب و خوش باشید🌹

ولی حال من خوب نیست چند ماه دیگه چهل سالم میشه حسرت همه چیز به دلم مونده حسرت لباس عروسی که هیچوقت نپوشیدم حسرت محبتی که هیچوقت همسرم بهم نکرد حسرت یک زندگی نرمال مسافرت الانم که در آستانه جدایی هستم بدون پول و درآمد😔

خیلی سختی کشیدم... خسته‌ام. از دست دادن فرزند هنگام تولد، همسر ناموافق، طلاق، شغلی که بهش علاقه ندار ...

بگردم.  ایشالا از این به بعدت انقدر روشن باشه که گذشته و سن و سال یادت بره. 

منم تجربه ایست قلبی جنین داشتم