2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت برم

خدانکنه💖

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
و منی که حسابی مورد عنایت قرار گرفتم.  یکی گفت ندا کننده گفت وقت رفتنه و اینم از شما

جدا از شوخی هنوز اول جوانیتونه

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
قابلتو ندارم ولی متاسفانه شوهری دارم عاشق😝

اندازه پدر مادر من عاشق؟😂😂😂

تمام سیم کارتا تعلیقی ان وگرنه مادرمم میاواردم سایت

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
اندازه پدر مادر من عاشق؟😂😂😂 تمام سیم کارتا تعلیقی ان وگرنه مادرمم میاواردم سایت

حداقل سلام برسون😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
این ازاینکارا نمیکنه دختره حسود مسئول چزوندن مامانشه فقط🤣

😂

مطمئنی؟باوجود تو بعیده بنده خدا ناراحتی اعصاب نداشته باشه بس که میخوای به خوردش بدی پیریو😄

😂😂وای راس میگی بخدا

همیشه تو خیابون بهش تیکه میندازن الان بهش گفتم ارایش کنه با من نباید بیاد بیرون

تو ی شهری زندگی میکنیم ک خط قرمزمون مادرامونه البته برا پسرا...

منم داداش بزرگ ندارم از همون بچگی رو مادرمو اجی بزرگم حساس بودم من ۲۰سالمه اجیم ۲۳ خداشاهده یادمه اون کلاس ۱۰ بود من ۷/۸ وقتی میرفت مدرسه دم در بودم میگفتم نباید ارایش کنی 😂😂 الانم ب هیچ عنوان نمیزارم تنهایی بزنه بیرون طفلی😂میگم تنها بری یکی حرفی بزنه چی؟