2789
مامانت ۳۸سالشه تو ۳۰😰بگم خدا گاوم کنه یا بد متوجه شدم

ن اشتباه نوشتم دیونه😂😂😂🤣

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر ممنون از تاپیک عالی 💖

کلی انرژی گرفتم😘

پیشاپیش تولدت مبارک عزیزم همیشه سرزنده و شاد باشی🌹

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مامانتو ببوس از قول من بگو حیف شدی دختر تازه الان وقت ازدواجت بود 😘😍ولی حالا ضررم نکرده چندتا دختر ...

دورت بگردم مهربون

اره بابا البته اجیم الان ازمون دور شده رفته ی شهر دیگه 

الان دیگه منو مادرم مثل هوو 😂 دستمون تو گیسا همه

دوست پسر داشتم اینقدر ک با مادرم گرم بود با من گرم نبود این لعنتی😂😂

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
شب همگی خوش تولدت مبارک استاتر عزیز زیبا ودوستداشتنی امبدوارم تاپیک ۸۰سالگیتو ببینم که عکس گذاشتی وک ...

شببخیر قلب

دورت بگردم مهربون اره بابا البته اجیم الان ازمون دور شده رفته ی شهر دیگه  الان دیگه منو مادرم ...

بیااااا من میگم تو دلت از ی جا پره همونه دلت سوخته حسووود خانوم مامان جووون داشتن اینه تازه کجاشو دیدی اونجاش بده بیان از طرف اشنا خواستگاری مامانتو بپسندن واشتباه بگیرن باهات 😄عمق فاجعه

بیااااا من میگم تو دلت از ی جا پره همونه دلت سوخته حسووود خانوم مامان جووون داشتن اینه تازه کجاشو دی ...

خونشون پایه خودشونه😂😂

از االان دچار سندروم چهل سالگي شدم   

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خونشون پایه خودشونه😂😂

من بادخترخالم که ده سال ازم کوچیکتره رفتیم طلا فروشی حلقه انتخاب کنیم ازقبل عقدش اونوقت یارو فکر میکرد واسه منه ومدام منو مخاطب قرار میداد دختر خالم بهش گفت عروس منم گفت اااا ببخشید من فکر کردم ایشون مجرده 😝انقده ذوقیدم